Rijbewijs C1

Dit rijbewijs heb je nodig als je een voertuig wilt besturen tussen de 3500 en 7500kg  zoals campers en ambulances.

Bel mij voor adviesInschrijven voor proefles

Rijbewijs C1 (voor Campers, Ambulances of kleine vrachtwagens)

Campers en ambulances zijn vaak zwaarder van 3500 kilo. Om deze te mogen besturen hebt u het rijbewijs C1 nodig. Oosterpoort helpt u snel aan het rijbewijs C1 met een korte en praktijkgerichte opleiding! Voor het rijbewijs C1 moet u medisch gekeurd worden en 2 theorie-examens halen. In sommige gevallen heeft u ook de aanvulling Code95 bij dit rijbewijs nodig.

Rijbewijs C1 en Code95

Gebruikt u het rijbewijs C1 om een voertuig hobbymatig of voor privégebruik te besturen (zoals een camper of een paardenvrachtwagen), dan heeft u vrijstelling voor Code95. Ook ambulancechauffeurs zijn vrijgesteld van Code95.

Gaat u het C1 rijbewijs beroepsmatig gebruiken voor (commercieel) goederenvervoer dan heeft u naast het rijbewijs C1 ook de aanvulling Code95 op het rijbewijs nodig. Deze aanvulling bestaat uit een extra theorie-examen en twee praktijktoetsen.


Proefles Rijbewijs C1

Maak kennis met Oosterpoort en met onze instructeurs. Boek een proefles voor het rijbewijs C1 en je weet waar je aan toe bent. Wij geven u gericht advies.
Meer informatie € 95,-

Medische Keuring rijbewijs C1

De eerste stap voor het behalen van het C1 rijbewijs is een medische keuring. De keuring regelt u eenvoudig bij onze Arbo-arts.

Meer informatie Direct plannen 


Pakket C1 - Zonder Code95 - meest gekozen

Dit pakket is geschikt wanneer u een grote camper gaat besturen of ambulancechauffeur wilt worden.

Meer informatie € 1.695,-

Pakket C1 - Met Code95

Rijbewijs C1 nodig omdat je commercieel goederenvervoer gaat doen met een kleine vrachtwagen? Dan heeft u dit pakket nodig.

Meer informatie € 2.325,-


Rijbewijs C1E (Aanhanger)

In het bezit van rijbewijs C1 en gaat u rijden met een aanhanger zwaarder dan 750 kilo? Dan heeft u rijbewijs C1E nodig.

Meer informatie € 1.250,-

© 2020 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint