Rijbewijs C1

Dit rijbewijs heb je nodig als je een voertuig wilt besturen tussen de 3500 en 7500kg  o.a. campers en ambulances.

Bel mij voor adviesIntake plannen €125

Rijbewijs C1 (voor Campers, Ambulances of kleine vrachtwagens)

Campers en ambulances zijn vaak zwaarder van 3500 kilo. Om deze te mogen besturen hebt u het rijbewijs C1 nodig. Oosterpoort helpt u snel aan het rijbewijs C1 met een korte en praktijkgerichte opleiding! Voor het rijbewijs C1 moet u medisch gekeurd worden en een theorie-examen halen. In sommige gevallen heeft u ook de aanvulling Code95 bij dit rijbewijs nodig.

Rijbewijs C1 en Code95

Gebruikt u het rijbewijs C1 om een voertuig hobbymatig of voor privégebruik te besturen (zoals een camper of een paardenvrachtwagen), dan heeft u vrijstelling voor Code95. Ook ambulancechauffeurs zijn vrijgesteld van Code95.

Gaat u het C1 rijbewijs beroepsmatig gebruiken voor (commercieel) goederenvervoer dan heeft u naast het rijbewijs C1 ook de aanvulling Code95 op het rijbewijs nodig. Deze aanvulling bestaat uit twee extra theorie-examens en twee praktijktoetsen.


Intake Rijbewijs C1

Maak kennis met Oosterpoort en met onze instructeurs. Boek een proefles voor het rijbewijs C1 en je weet waar je aan toe bent. Wij geven u gericht advies.


Meer informatie Intake € 125

Pakketten Rijbewijs C1

Heb je inmiddels de intake gehad. Dat is het tijd om een van onze pakketten te kiezen. Stel zelf het pakket van jouw voorkeur samen. Kies het aantal lessen, theorie obv zelfstudie of met cursus en bepaal of je Code95 nodig hebt.

Meer informatie vanaf € 1275


Medische Keuring C1

Oosterpoort heeft een eigen ARBO arts die eens in de maand op onze locatie in Groningen komt om de keuringen voor het vrachtwagenrijbewijs te verzorgen. De keuring is de eerste stap voor het behalen van je vrachtwagenrijbewijs.

Meer informatie € 77,50

Rijbewijs C1E (Aanhanger)

In het bezit van rijbewijs C1 en gaat u rijden met een aanhanger zwaarder dan 750 kilo? Dan heeft u rijbewijs C1E nodig.

 

Meer informatie € 1.350


© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint