Opleiding Rijbewijs D - Buschauffeur

Buschauffeur worden?

Bij Oosterpoort haal je snel je busrijbewijs voor een carrière op de weg.

Bel mij voor adviesIntake plannen € 150

Buschauffeur: een carrière op de weg start bij ons in groningen, assen of leeuwarden

De gemiddelde leeftijd van buschauffeurs in Nederland ligt tussen de 55 en 60 jaar. Tussen 2020 en 2026 zal meer dan 40 procent van de huidige chauffeurs met pensioen gaan. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren maar weinig nieuwe chauffeurs opgeleid. Om al die lege plekken achter het stuur op te vullen, zijn duizenden nieuwe buschauffeurs nodig. De kans op werk is dan ook zeer groot na het behalen van je rijbewijs!

Oosterpoort Opleidingen heeft een snelle en praktijkgerichte opleiding zodat jij snel aan het werk kan als buschauffeur. Je kan kiezen uit een volledig pakket of je bepaalt zelf welke producten je afneemt. Oosterpoort adviseert je graag in het maken van de juiste keuze.

Code95 nodig?

Wanneer je beroepsmatig (commercieel) gaat rijden op een bus heb je naast het rijbewijs D ook de aanvulling Code95 op je rijbewijs nodig. Deze aanvulling bestaat uit een extra theorie-examen en twee praktijktoetsen. Er zijn enkele vrijstellingen voor de Code95, waaronder hobbymatig gebruik van een bus. Meer weten over vrijstellingen? Neem even contact met ons op.


Intake bus

Maak kennis met Oosterpoort en met onze instructeurs. Reserveer een intake op de bus en je weet waar je aan toe bent. Wij maken een opleidingsadvies op maat.


Meer informatie  Intake € 150

Pakketten busrijbewijs

Heb je inmiddels de intake gehad. Dat is het tijd om een van onze pakketten te kiezen. Stel zelf het pakket van jouw voorkeur samen. Kies het aantal lessen, theorie obv zelfstudie of met cursus en bepaal of je Code95 nodig hebt.

Meer informatie vanaf 2375


Medische Keuring Bus

Oosterpoort heeft een eigen ARBO-arts die eens in de maand op onze eigen locatie komt om de keuringen voor het busrijbewijs te verzorgen. De keuring is de eerste stap voor het behalen van je busrijbewijs.

Meer informatie € 85

Bus Theorie

Voor je busrijbewijs moet je 3 theorie-examens halen. Bij Oosterpoort kies je uit een theoriecursus, gegeven door onze ervaren docenten, of koop je onze uitgebreide set lesmateriaal en online training voor zelfstudie.

Meer informatie  vanaf € 275


Basiskwalificatie Code95

Ga je beroepsmatig (commercieel) vervoer doen. Dan heb je naast het rijbewijs D ook de basiskwalificatie Code95 nodig. De basiskwalificatie Code95 heb je snel gehaald en bestaat uit 2 praktijktoetsen en een theorie-examen.

Meer informatie vanaf € 870

Funles bus

Je wilt een keer ervaren hoe het is om in een bus te rijden? Dat kan met onze Funles. Onze instructeurs staan klaar en gaan direct met je de weg op.

 

Meer informatie € 175

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint