Autorijles bij Oosterpoort

Autorijles volgen bij Oosterpoort?

Wij bellen je graag voor advies of maak kennis door middel van een proefles.

Bel mij voor advies Gratis proefles plannen

AutoRijles bij Oosterpoort | Een geslaagde keuze!

Oosterpoort heeft meer dan 50 jaar ervaring met rijles geven. In die tijd hebben 35000 mensen hun rijbewijs bij Oosterpoort gehaald. Bij Oosterpoort werken meer dan 40 ervaren en professionele instructeurs die ervoor gaan zorgen dat jij snel voor je rijbewijs gaat slagen! Hieronder staan de opleidingsmogelijkheden voor het halen van je autorijbewijs. Wij hebben rijles voor iedereen!

Wil je rijles nemen bij Oosterpoort? Dan kan je kiezen voor een voordelig pakket of voor losse rijlessen. Vrijwel iedereen begint met een (gratis) proefles en besluit daarna om een pakket of losse rijlessen te nemen. Na de proefles kiezen veel leerlingen voor het Rijlespakket met garantie en kopen, afhankelijk van hun voortgang, nog een aantal losse lessen erbij. Oosterpoort geeft rijles in de omgeving van Groningen en Assen.

Heb je al rijles gehad bij een andere rijschool en wil je overstappen naar Oosterpoort? Dan adviseren wij je om een Niveautoets (intake) te plannen zodat wij je gericht kunnen adviseren over het vervolg.

Begin op je 16e

Je kan al beginnen met je autorijbewijs op je 16e. Je begint met je auto theorie en vanaf 16,5 jaar mag je praktijkles nemen. Direct op je 17e kan je dan praktijkexamen doen. Je moet dan tot je 18e onder begeleiding van een coach (bijvoorbeeld je ouders) rijden. Vanaf je 18e mag je zelfstandig autorijden. Je krijgt wel direct al je scooter / bromfiets rijbewijs.

2-to-drive_Schema

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden om te starten met autorijles bij Oosterpoort


(Gratis) Proefles Auto

Je hebt nog nooit autorijles gehad en wilt graag kennismaken met Oosterpoort. Plan dan een gratis proefles en maak kennis met onze ervaren en professionele instructeurs en organisatie.

 

 

Meer informatie Direct plannen

Rijlespakket met Garantie - meest gekozen

Wil je zekerheid, kies dan voor dit rijlespakket met examengarantie. Dit pakket bestaat uit:

  • 15 rijlessen (50 min)
  • Met of zonder theorie
  • 1 proefexamen
  • 1 praktijkexamen
  • examengarantie*

Meer informatie vanaf € 999,-


Niveautoets (intake)

Heb je al rijlessen gehad bij een andere rijschool en wil je overstappen naar Oosterpoort of wil je advies of de 10-daagse opleiding geschikt voor je is. Boek dan een niveautoets.

Meer informatie Intake plannen € 65

Losse autorijlessen

Losse rijlessen kan je kopen als aanvulling op je pakket, of wanneer je gewoon zelf wilt bepalen hoeveel lessen je neemt. 
 

Meer informatie € 39,95


10-daagse spoedopleiding

Wil je versneld je rijbewijs halen? Dan kan dat bij Oosterpoort in slechts 10 dagen.

We starten deze spoedopleiding met een niveautoets om jouw startniveau te bepalen. We maken een inschatting van het aantal rijlessen en of de opleiding geschikt voor je is.

Meer informatie  Toets plannen € 65


Automaat rijles

Oosterpoort heeft jarenlange ervaring in het geven van autorijles in een Automaat. Wat jouw reden ook is om te kiezen voor een automaat, onze instructeurs helpen je graag om het rijbewijs te halen zonder te schakelen!

Meer informatie Proefles € 40


English

Whether you need to brush up your driving skills or obtain your first driving license, we are here to help and provide you with driving lessons. You can choose between a manual or automatic car for your training program.

More info Try-out € 35,-


Rijles met een fysieke beperking

Rijles nemen terwijl je een fysieke beperking hebt? Bij Oosterpoort is het mogelijk. Wij hebben een speciaal uitgeruste auto die wij aan verschillende beperkingen kunnen aanpassen.
 

Meer informatie Intake € 80

Auto Theorie

Voordat je praktijkexamen mag doen moet je je theorie-examen halen. Koop een theorieboek en ga zelf aan de studie of kies voor één van onze examengerichte theoriecursussen
 

 

Meer Informatie Vanaf € 27,50


Rij-angst

Breekt het zweet je uit wanneer je aan autorijden denkt? Of is het al een hele tijd geleden dat je hebt gereden? Geen probleem! Oosterpoort heeft speciaal opgeleide instructeurs die samen met jou een pakket op maat samenstellen.

Meer informatie Intake € 80


Examenbooster

Uniek in Nederland. Vergroot je kans om in een keer te slagen voor het praktijkexamen. Een oud examinator van CBR geeft een theoriecursus over het praktijkexamen. 
 

Meer informatie niet geslaagd, geld terug

© 2020 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint