Autorijles bij Oosterpoort

Waarom wachten? Begin nu met je rijbewijs!

Wij bellen je graag voor advies of maak kennis door middel van een intake.

Bel mij voor adviesDirect intake plannen

AutoRijles bij Oosterpoort in GRONINGEN, ASSEN EN LEEUWARDEN

Oosterpoort Opleidingen heeft meer dan 50 jaar ervaring met rijles geven. In die tijd hebben 35000 mensen hun rijbewijs bij Oosterpoort gehaald. Bij Oosterpoort werken meer dan 50 ervaren en professionele instructeurs die ervoor gaan zorgen dat jij snel voor je rijbewijs gaat slagen! Hieronder staan de opleidingsmogelijkheden voor het halen van je autorijbewijs. Wij hebben rijles voor iedereen!

Wil je rijles nemen bij Oosterpoort? Begin met een intake. Daarna kan je kiezen voor een van onze voordelige pakketten. Wij geven rijles in Groningen, Assen en Leeuwarden.

Begin op je 16e

Je kan al beginnen met je autorijbewijs op je 16e met je auto theorie en vanaf 16,5 jaar mag je praktijkles nemen. Direct op je 17e kan je dan praktijkexamen doen. Je moet dan tot je 18e onder begeleiding van een coach (bijvoorbeeld je ouders) rijden. Vanaf je 18e mag je zelfstandig autorijden. Je krijgt wel direct al je scooter / bromfiets rijbewijs.

2-to-drive_Schema

Eerst slagen voor je theorie examen

Vanaf 1 mei 2024 stelt het CBR leerlingen verplicht om een geldig theoriecertificaat te hebben, vóórdat het mogelijk is voor de rijschool om een praktijkexamen te reserveren voor de leerling. Dit geldt voor het praktijkexamen voor de auto (B), het motorexamen voertuigbeheersing (AVB), het motorexamen verkeersdeelneming (AVD), het brommerexamen (AM2) en de tussentijdse toetsen.

Wij kunnen dus pas een praktijkexamen voor je reserveren, nadat je bent geslaagd voor je theorie examen. Natuurlijk houden wij hier rekening mee met het maken van je planning. Heb je hier vragen over? Stel ze gerust! 

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden om te starten met autorijles bij Oosterpoort


Intake Auto (de eerste stap)

Rijles nemen bij Oosterpoort? Je begint met een intake. Tijdens deze rijles maak je kennis met je instructeur, voertuig en werkwijze van Oosterpoort. Na de intake adviseren wij je over het vervolg van jouw rijopleiding.


 

Meer informatie Direct plannen

Auto Theorie

Of je wilt of niet, vóórdat je praktijkexamen kan doen moet je je auto theorie behalen. Bij Oosterpoort Opleidingen kies je uit een klassikale cursus, zelfstudie of privéles.

Meer informatie  vanaf € 35


Voordelig startpakket met garantie

Vrijwel alle leerlingen gaan na de intake door met ons voordelige startpakket met examengarantie bestaande uit:

  • 20uur praktijkles (24 x 50 min)
  • Schakel of automaat
  • Inclusief tussentijdse toets
  • Inclusief praktijkexamen
  • Inclusief examengarantie*

Meer informatie € 1895

Automaat Rijles

Oosterpoort heeft jarenlange ervaring in het geven van autorijles in een Automaat. Wat jouw reden ook is om te kiezen voor een automaat, onze instructeurs helpen je graag om het rijbewijs te halen zonder te schakelen!


 

Meer informatie Intake plannen


English

Whether you need to brush up your driving skills or obtain your first driving license, we are here to help and provide you with driving lessons. You can choose between a manual or automatic car for your training program.

More info Plan first lesson


Intake rij-angst / Opfrislessen

Breekt het zweet je uit wanneer je aan autorijden denkt? Of is het al een hele tijd geleden dat je hebt gereden? Geen probleem! Oosterpoort heeft speciaal opgeleide instructeurs die samen met jou een pakket op maat samenstellen.

Meer informatie Intake € 120

Rijles voor doven / slechthorenden

Oosterpoort Opleidingen heeft sinds een aantal jaren instructeurs die speciaal zijn opgeleid om rijles aan doven of slechthorenden te geven. Je kan ook een doventolk meenemen naar de rijlessen.
 

Meer informatie Intake plannen


Rijles met een fysieke beperking

Rijles nemen terwijl je een fysieke beperking hebt? Bij Oosterpoort is het mogelijk. Wij hebben een speciaal uitgeruste auto die wij aan verschillende beperkingen kunnen aanpassen.
 

Meer informatie Intake € 120

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint