Home  ›  

Meer informatie tijdens Meet & Greet

Op vrijdag 29 september organiseert Oosterpoort Opleidingen de Meet & Greet. Een evenement waar werkzoekenden of mensen met een baan maar die openstaan voor omscholing, in contact komen met bedrijven opzoek naar personeel. Het ROC Noorderpoort is ook aanwezig en gaat graag in gesprek met jou om alles te vertellen over de WRM+ opleiding. 

Opleider Noorderpoort aanwezig

Één van de 14 aanwezige bedrijven is het ROC Noorderpoort, opleider uit Groningen. Het Noorderpoort faciliteert de opleiding tot rijinstructeur. Met deze mbo-opleiding tot rijinstructeur en het behalen van het WRM B-certificaat, kun je jouw passie voor autorijden omzetten in een bevredigende en lonende loopbaan. Je zult niet alleen anderen helpen om hun rijvaardigheden te ontwikkelen, maar je zult ook een belangrijke rol spelen bij het creëren van bewuste en veilige weggebruikers. Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een boeiende carrière als rijinstructeur. Sluit je aan bij onze opleiding en laat ons je begeleiden op weg naar succes!

Kom op vrijdag 29 september naar de Meet & Greet bij Oosterpoort Opleidingen en kom nog veel meer te weten over deze opleiding! Meld je via hier aan voor de Meet & Greet. 

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint