HET RIJBEWIJS BE

Wanneer je met een grote aanhanger of caravan rijdt heb je vaak het rijbewijs BE nodig. Bij Oosterpoort kan je het rijbewijs BE in 1 dag halen. Wij verzorgen dagelijks BE opleidingen in Groningen, Assen en Winschoten. Ook andere examenplaatsen in Noord-Nederland zijn mogelijk, zoals: Emmen, Hoogeveen, Leeuwarden en Heerenveen. Kortom, het rijbewijs BE is altijd in de buurt! 

1-daagse opleiding - € 650 - Meest gekozen!

De 1-daagse BE opleiding begint om 7.45 uur en duurt tot 15.00 uur. Aansluitend vindt het examen plaats bij het CBR. Tijdens de 1-daagse opleiding leer je hoe je op een veilige wijze kunt deelnemen aan het verkeer met een middenas-aanhangwagen. Ook bijzondere verrichtingen, zoals het recht achteruitrijden of bochten, maakt deel uit van de opleiding. De 1-daagse BE opleiding is een intensieve dag en enige ervaring met het rijden met aanhanger is gewenst. Twijfel je of je de opleiding in 1 dag (of een halve dag) aan kan? Boek dan een intake en weet waar je aan toe bent.

Inschrijven voor intake BE

Inschrijven voor een dagopleiding 

LET OP: Vul direct je gezondheidsverklaring in!

Wil je je aanmelden voor de dagopleiding, vul dan direct je gezondheidsverklaring in! De gezondheids-verklaring is een lijst met vragen over jouw gezondheid. Het CBR beoordeelt hiermee of je geestelijk en lichamelijk geschikt bent om te rijden. Zonder verklaring van geschiktheid kunnen wij geen praktijkexamen BE voor je reserveren.

Vul deze verklaring zo snel mogelijk (nu direct) in zodat je rijopleiding geen vertraging oploopt en jij examen kan doen op de dag van jouw voorkeur! De verklaring vul je in op http://mijn.cbr.nl waar je moet inloggen met je DigiD. Indien je één (of meerdere) van de vragen met een Ja moet beantwoorden, dan adviseren wij om eerst het oordeel van het CBR af te wachten alvorens een examendatum te reserveren.

Bezoek onze pagina voor uitgebreide informatie over de gezondheidsverklaring of bekijk onze instructie, gezondheidsverklaring invullen: