In 1 dag je bromfiets rijbewijs halen?

Bij Oosterpoort is dat mogelijk. Schrijf je direct in voor één van onze opleidingen. 

Bel mij voor adviesDirect plannen

Bromfietsrijbewijs (AM) in Groningen, Assen en Leeuwarden

Kies je voor bromfiets rijles bij Oosterpoort, dan kies je voor kwaliteit en een super slagingspercentage van ruim 85%. We zijn de grootste bromfietsrijschool in Groningen, Assen en Leeuwarden. Voor het brommerrijbewijs en scooterrijbewijs ben je bij ons aan het beste adres!

Voor het behalen van het brommerrijbewijs doe je eerst theorie-examen. Dit is mogelijk vanaf 15,5 jaar. Vanaf je  16e mag je rijlessen volgen en praktijkexamen doen. Wil je direct als je 16 wordt bromfiets rijden? Laat ons dan zo vroeg mogelijk weten wanneer je 16 wordt zodat we je tijdig in kunnen plannen.

Eerst slagen voor je theorie examen

Vanaf 1 mei 2024 stelt het CBR leerlingen verplicht om een geldig theoriecertificaat te hebben, vóórdat het mogelijk is voor de rijschool om een praktijkexamen te reserveren voor de leerling. Dit geldt voor het praktijkexamen voor de auto (B), het motorexamen voertuigbeheersing (AVB), het motorexamen verkeersdeelneming (AVD), het brommerexamen (AM2) en de tussentijdse toetsen.

Wij kunnen dus pas een praktijkexamen voor je reserveren, nadat je bent geslaagd voor je theorie examen. Natuurlijk houden wij hier rekening mee met het maken van je planning. Heb je hier vragen over? Stel ze gerust!


Bromfiets Praktijk & Theoriecursus
Meest gekozen

✓  Theorieboek Bromfiets
✓  Klassikale theoriecursus + online speedtheorie
✓  Theorie-examen bij CBR
✓  5 uur praktijkles
✓  Praktijkexamen 

Meer informatie € 595

Bromfiets Praktijk & Theorie (E-learning)
Zelfstudie

✓  Theorieboek Bromfiets
✓  Uitgebreide E-learning  + examentraining
✓  Theorie-examen bij het CBR
✓  5 uur praktijkles
✓  Praktijkexamen

Meer informatie € 595


Bromfiets Praktijk 
Alléén praktijk

Je opleiding voor de praktijk bestaat uit 5 uur rijles of de bromfiets met direct aansluitend het pratijkexamen. Je bent maar 1 dag met je praktijkopleiding bezig! Schrijf je op tijd in zodat je op, of snel na, je 16e verjaardag kan afrijden.
 

Meer informatie € 450

Bromfiets Theorie
Alléén theorie

Voordat je praktijkexamen mag doen moet je eerst je bromfiets theorie-examen halen. Bij Oosterpoort kan je alle lesmaterialen kopen zoals boeken, cd-rom's of online trainingen. Ook geven wij elke week theoriecursussen. Kies uit een dagcursus, avondcursus of zaterdagcursus.

Meer informatie vanaf € 35


© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint