Home  ›  Nieuws

Nieuws


Aanwezige bedrijven Meet & Greet

12 Oktober 2021  

Op zaterdag 30 oktober in Assen en op zaterdag 27 november in Groningen organiseren wij een banenmarkt, beter bekend als de Meet & Greet! Tijdens deze dag zijn er transport en logistiek bedrijven uit de regio aanwezig om jou te vertellen over hun openstaande vacatures. Er is namelijk een groot tekort aan beroepschauffeurs. Vind jij jouw droombaan tijdens de Meet & Greet? Op deze pagina lees je meer informatie over de aanwezige bedrijven*. 

Lees meer over: Aanwezige bedrijven Meet & Greet

Groot tekort aan chauffeurs

5 Oktober 2021  

Op dit moment is er een groot tekort aan brandstof in England. Dit komt niet doordat er geen brandstof is, maar doordat er geen chauffeurs zijn om de brandstof naar de tankstations te brengen. Er is een nijpend tekort aan vrachtwagenchauffeurs. En niet alléén in England. Ook Nederland zit te springen om nieuw personeel in de transport en logistiek. Het sleutelwoord: opleiden!

Lees meer over: Groot tekort aan chauffeurs

Groninger Ondernemingsprijs 2021

5 Oktober 2021  

Donderdag 30 september was het dan eindelijk zo ver; de pitchavond voor de Groninger Ondernemingsprijs 2021. Vanuit het prachtige Noorderpoort gebouw met uitzicht op de haven van Delfzijl hielden alle genomineerde bedrijven een pitch van 3 minuten over het bedrijf en waarom zij juist die prijs moeten winnen. 

Lees meer over: Groninger Ondernemingsprijs 2021

Meet & Greet 2021

13 September 2021  

Op zoek naar een (nieuwe) carrière als chauffeur of instructeur? Kom dan naar onze Meet & Greet Transport, Personenvervoer en instructeursopleiding. 

Lees meer over: Meet & Greet 2021

Gratis Code95 voor chauffeurs zonder werk

27 Juli 2021  

Werk je als vrachtwagenchauffeur of buschauffeur en gebruikt je je rijbewijs C of D voor commerciële doeleinden? Dan moet je je Code95 uren halen. In de meeste gevallen wordt dit gefinancierd vanuit je werkgever, maar wat nou als je geen werk hebt en je Code95 verloopt?

Lees meer over: Gratis Code95 voor chauffeurs zonder werk

Oosterpoort genomineerd voor Groninger Ondernemingsprijs 2021

12 Juli 2021  

Yes, Oosterpoort is genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs 2021! Wij voelen ons enorm vereerd. Oosterpoort is, samen met nog 9 Groningse ondernemingen, in de race voor deze titel die op 18 november wordt uitgereikt.

Lees meer over: Oosterpoort genomineerd voor Groninger Ondernemingsprijs 2021

Geldigheid code 95 en rijbewijs beroepschauffeurs verlengd

7 Juli 2021  

Ben je beroepschauffeur en is je code 95 of rijbewijs (bijna) verlopen? Dan mag je vanaf nu langer door blijven rijden. Je mag tot 10 maanden na de verloopdatum beroepsmatig blijven rijden binnen de Europese Unie.  

Lees meer over: Geldigheid code 95 en rijbewijs beroepschauffeurs verlengd

Tags


Algemeen

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint