Home  ›  Nieuws

Nieuws


De Motor Opstapdagen: boek nu je proefles voor maar € 10!

17 Januari 2022  

Heb jij altijd al gedroomd van het maken van lange toertochten op de motor of van een motorvakantie maar staat er nóg steeds geen A-certificaat op je rijbewijs? Dan geven wij jou nu dé kans om snel jouw motorrijbewijs te behalen! Maak kennis met de motor en plan tijdens De Motor Opstapdagen voor maar € 10,- een intakeles! 

Lees meer over: De Motor Opstapdagen: boek nu je proefles voor maar € 10!

Meld je aan voor nieuw BBL-traject buschauffeur

12 Januari 2022  

In september 2022 start een nieuw BBL-traject bij Qbuzz! Wil jij een werkplek onderweg, afwisselende werktijden, een goed salaris en leuke mensen ontmoeten? Samen met Qbuzz en Noorderpoort Automotive & Logistiek helpen wij jou op weg naar een diploma voor buschauffeur!

Lees meer over: Meld je aan voor nieuw BBL-traject buschauffeur

Operatie Julianaplein

5 Januari 2022  

Van februari tot en met mei 2022 wordt het Julianaplein in Groningen zo aangepakt, dat er ernstige verkeershinder wordt verwacht. In deze periode zal het CBR weinig tot geen examens afnemen in Groningen. Examens worden hoofdzakelijk verplaatst naar Assen en/of Drachten. Dit heeft consequenties voor alle rijscholen in en rondom Groningen

Lees meer over: Operatie Julianaplein

Corona Update 18-12-2021 - Rijlessen, cursussen en examens gaan door!

19 December 2021  

Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december informeren we je hierbij over de regels mbt rijlessen, cursussen en examens. Rijscholen zijn aangemerkt als essentiële dienstverlening en zijn daarom uitgezonderd van de lockdown. Dit is goed nieuws voor onze branche en voor onze leerlingen. 

Lees meer over: Corona Update 18-12-2021 - Rijlessen, cursussen en examens gaan door!

Openingstijden Kerstvakantie 2021

6 December 2021  

Hier lees je de afwijkende openingstijden tijdens de Kerstvakantie 2021.

Lees meer over: Openingstijden Kerstvakantie 2021

Coronamaatregelen vanaf 28-11-2021

27 November 2021  

Op 26 november is in de persconferentie aangekondigd dat de maatregelen tegen Corona worden aangescherpt. Voor rijlessen gelden de volgende beperkingen:

Lees meer over: Coronamaatregelen vanaf 28-11-2021

Informatieavond instructeursopleidingen

23 November 2021  

Op maandag 6 december én op maandag 13 december organiseert Oosterpoort Opleidingen digitale informatiebijeenkomsten over de instructeursopleidingen. Meld je aan! 

Lees meer over: Informatieavond instructeursopleidingen

Oosterpoort Opleidingen in het Dagblad van het Noorden

3 November 2021  

Nieuwe vrachtwagenchauffeurs zijn onvindbaar. Geen wonder want het beroep heeft - onterecht - een slecht imago, zegt opleider Willem Takens van rijschool Oosterpoort. Werkgevers in de transport zitten te springen om personeel. Net als busmaatschappijen en rijscholen. Maar geschikte chauffeurs of instructeurs zijn er niet. Dus moet je die zelf opleiden, zegt Willem Takens van rijschool Oosterpoort.

Lees meer over: Oosterpoort Opleidingen in het Dagblad van het Noorden

Aanwezige bedrijven Meet & Greet

12 Oktober 2021  

UPDATE 15-11-2021: De Meet & Greet van zaterdag 27 november 2021 in Groningen gaat NIET door. Het evenement zal verplaatst worden naar een nader te bepalen datum. Heb je je opgegeven voor de Meet & Greet op 27-11 dan ben je natuurlijk ook van harte welkom op de nieuwe datum. Kun je dan niet of heb je geen behoefte meer, dan kun je je afmelden. Houd onze website of Facebook / Instagram kanalen in de gaten voor meer berichtgeving rondom de Meet & Greet. Voor vragen kun je een e-mail sturen. We willen je bij voorbaat bedanken voor je begrip. 

Op zaterdag 27 november in Groningen organiseren wij een banenmarkt, beter bekend als de Meet & Greet! Tijdens deze dag zijn er transport en logistiek bedrijven uit de regio aanwezig om jou te vertellen over hun openstaande vacatures. Er is namelijk een groot tekort aan beroepschauffeurs. Vind jij jouw droombaan tijdens de Meet & Greet? Op deze pagina lees je meer informatie over de aanwezige bedrijven*. 

Lees meer over: Aanwezige bedrijven Meet & Greet

Groot tekort aan chauffeurs

5 Oktober 2021  

Op dit moment is er een groot tekort aan brandstof in England. Dit komt niet doordat er geen brandstof is, maar doordat er geen chauffeurs zijn om de brandstof naar de tankstations te brengen. Er is een nijpend tekort aan vrachtwagenchauffeurs. En niet alléén in England. Ook Nederland zit te springen om nieuw personeel in de transport en logistiek. Het sleutelwoord: opleiden!

Lees meer over: Groot tekort aan chauffeurs

Tags


Algemeen

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint