Home  ›  Nieuws

Nieuws


Overname Verkeersschool Knol Leeuwarden

4 Mei 2022  

GROOT NIEUWS! 1 mei neemt Oosterpoort Opleidingen Verkeersschool Berend Knol in Leeuwarden over!

Lees meer over: Overname Verkeersschool Knol Leeuwarden

NIEUW: Ga veilig op vakantie met de Caravantraining

12 April 2022  

Ga jij dit jaar met je caravan op vakantie maar wil je voor de zekerheid (meer) vertrouwen krijgen in het rijden met de caravan? Dan is deze caravantraining precies iets voor jou (en je partner)! Maar geef je snel op want vol = vol. 

Lees meer over: NIEUW: Ga veilig op vakantie met de Caravantraining

Word rij-instructeur motor

4 April 2022  

Is motorrijden jouw hobby en wil je hier je werk van maken? Start dan nu met de opleiding tot motor rij-instructeur bij Oosterpoort Opleidingen! Motorbeheersing, rijplezier en veiligheid zijn dé kernwoorden voor onze opleiding tot motorinstructeur. Nieuwsgierig? Lees snel verder. 

Lees meer over: Word rij-instructeur motor

Openingstijden tijdens de voorjaarsfeestdagen 2022

4 April 2022  

Goede vrijdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag; het voorjaar zit altijd vol met speciale dagen. Hier vind je een overzicht van de openingstijden van Oosterpoort Opleidingen tijdens deze feestdagen. 

Lees meer over: Openingstijden tijdens de voorjaarsfeestdagen 2022

ACTIE: Gratis motor handschoenen

24 Maart 2022  

Doe jij in de maanden maart, april of mei 2022 een proefles motor en besluit je om een motorpakket af te nemen bij Oosterpoort Opleidingen? Dan ontvang je een GRATIS paar motorhandschoenen! Dan heb je die alvast ;)

Lees meer over: ACTIE: Gratis motor handschoenen

NIEUW: Code95 cursus Vervoer Afvalstoffen

24 Maart 2022  

Ben jij een chauffeur die (dagelijks) afvalstoffen transporteert? Dan is deze nieuwe Code95 cursus bij Oosterpoort Opleidingen wat voor jou! Lees meer over deze nieuwe cursus bij Oosterpoort Opleidingen

Lees meer over: NIEUW: Code95 cursus Vervoer Afvalstoffen

Meet & Greet Groningen

14 Maart 2022  

Yes, we mogen weer! Op vrijdag 13 mei 2022 organiseren wij dan ook een Meet & Greet in Groningen. Waar dit evenement in november 2021 nog werd afgezegd, staan wij nu te popelen voor de herkansing en om er een succesvolle middag van te maken. Kom jij ook? Meld je dan snel aan! 

Lees meer over: Meet & Greet Groningen

VOL! De Motor Opstapdagen: boek nu je proefles voor maar € 10!

17 Januari 2022  

UPDATE: De Motor Opstapdagen zijn vol! Natuurlijk kun je alsnog een proefles op de motor plannen. Dat kan via deze pagina.

 

Heb jij altijd al gedroomd van het maken van lange toertochten op de motor of van een motorvakantie maar staat er nóg steeds geen A-certificaat op je rijbewijs? Dan geven wij jou nu dé kans om snel jouw motorrijbewijs te behalen! Maak kennis met de motor en plan tijdens De Motor Opstapdagen voor maar € 10,- een intakeles! 

Lees meer over: VOL! De Motor Opstapdagen: boek nu je proefles voor maar € 10!

Meld je aan voor nieuw BBL-traject buschauffeur

12 Januari 2022  

In september 2022 start een nieuw BBL-traject bij Qbuzz! Wil jij een werkplek onderweg, afwisselende werktijden, een goed salaris en leuke mensen ontmoeten? Samen met Qbuzz en Noorderpoort Automotive & Logistiek helpen wij jou op weg naar een diploma voor buschauffeur!

Lees meer over: Meld je aan voor nieuw BBL-traject buschauffeur

Operatie Julianaplein

5 Januari 2022  

Van februari tot en met mei 2022 wordt het Julianaplein in Groningen zo aangepakt, dat er ernstige verkeershinder wordt verwacht. In deze periode zal het CBR weinig tot geen examens afnemen in Groningen. Examens worden hoofdzakelijk verplaatst naar Assen en/of Drachten. Dit heeft consequenties voor alle rijscholen in en rondom Groningen

Lees meer over: Operatie Julianaplein

Tags


Algemeen

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint