Vrachtwagenchauffeur worden?

Bij Oosterpoort haal je snel je vrachtwagenrijbewijs voor een carrière op de weg.

Bel mij voor adviesInschrijven voor proefles

Vrachtwagenchauffeur worden

De komende jaren is er een groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs. Er zijn momenteel duizenden vacatures! Na het volgen van onze praktijkgerichte opleiding tot vrachtwagenchauffeur zal het vinden van een baan geen enkel probleem zijn. Je kan kiezen uit een volledig pakket of je bepaalt zelf welke producten je afneemt. Oosterpoort adviseert je graag in het maken van de juiste keuze.

Code95 nodig?

Wanneer je beroepsmatig (commercieel) gaat rijden op een vrachtwagen heb je naast het rijbewijs C ook de aanvulling Code95 op je rijbewijs nodig. Deze aanvulling bestaat uit een extra theorie-examen en twee praktijktoetsen. Er zijn enkele vrijstellingen voor de Code95, waaronder hobbymatig gebruik van een vrachtauto. Meer weten over vrijstellingen? Neem even contact met ons op.


Pakket Rijbewijs C - met code95

Dit complete pakket bereidt je voor op het werk als vakbekwaam vrachtwagenchauffeur. Je hebt keuze uit het volgen van een theoriecursus of zelfstudie en je haalt je Code95.

Meer informatie vanaf € 3275

Pakket Rijbewijs C - zonder code95

Heb je geen Code95 nodig, maar wel het rijbewijs C? Kies dan voor dit opleidingspakket. Je kan een theoriecursus volgen of de theorie zelf leren met ons uitgebreide lesmateriaal.

Meer informatie € 2650


Medische Keuring vrachtwagen

Oosterpoort heeft een eigen ARBO arts die eens in de maand op onze locatie in Groningen komt om de keuringen voor het vrachtwagenrijbewijs te verzorgen. De keuring is de eerste stap voor het behalen van je vrachtwagenrijbewijs.

Meer informatie Direct plannen 

Vrachtwagen theorie

Voor je vrachtwagenrijbewijs moet je 3 theorie-examens halen. Bij Oosterpoort kies je uit een theoriecursus, gegeven door onze ervaren docenten, of onze uitgebreide set lesmateriaal en online training voor zelfstudie.

Meer informatie  v.a. € 225,-


Praktijkles vrachtwagen

Na het halen van je theorie en de medische keuring kan je beginnen met de praktijklessen om je voor te bereiden op het praktijkexamen. Les door de week, op zaterdag of avonden.

Meer informatie € 69,50


Proefles vrachtwagen

Maak kennis met Oosterpoort en met onze instructeurs. Boek een proefles op de vrachtwagen en je weet waar je aan toe bent. Wij maken een opleidingsadvies op maat.
Meer informatie € 95,-

Basiskwalificatie Code95

Ga je beroepsmatig (commercieel) vervoer doen. Dan heb je naast het rijbewijs C ook de basiskwalificatie Code95 nodig. De basis-kwalificaite Code95 heb je snel gehaald.

Meer informatie € 650,-


Funles vrachtwagen

Je wilt een keer ervaren hoe het is om in een vrachtwagen te rijden. Dat kan met onze Funles. Onze instructeurs staan klaar en gaan direct met je de weg op.
Meer informatie € 110,-

© 2020 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint