Rijinstructeur worden?

Volg de opleiding tot rij-instructeur binnen een professionele rijschool met alle faciliteiten.

Bel mij voor adviesAanmelden info-avond

Instructeursopleidingen bij Oosterpoort OPleidingen

Een dag van een rijinstructeur is nooit hetzelfde. Elke dag ontmoet je nieuwe mensen, je bent bezig met jouw kennis en ervaring overdragen en jij bepaalt zelf of je links of rechtsaf slaat. Kortom, afwisseling, vrijheid, maar ook een grote verantwoordelijkheid.

Er is momenteel grote vraag naar rijinstructeurs door het hele land. Na het behalen van een instructiebewijs voor de auto liggen de banen voor het oprapen. Bijna elke rijschool zoekt wel nieuwe collega’s, óf misschien wil je wel met je eigen rijschool beginnen. Oosterpoort Opleidingen heeft een instructeursopleiding midden in de praktijk van een grote rijschool.  Wij bieden instructeursopleidingen voor alle instructiecategorieën.


Baangarantie Traject (VOL)

Zie jij het helemaal zitten om te werken als rijinstructeur, maar heb je niet de juiste papieren? Geen probleem! In februari 2022 start onze instructeursopleiding waarbij jij, na het behalen van je instructiebewijs, een baan krijgt bij Oosterpoort Opleidingen.

Meer infomatie Info-avond


Auto instructeur (WRM B)

Je houdt van autorijden, je kan goed met mensen omgaan, je hebt geduld en je houdt er van om kennis over te dragen.

Misschien is een baan als rijinstructeur wat voor jou!
 

Meer informatie vanaf € 4775

Informatieavond (Online)

Wil jij rijinstructeur worden, maar twijfel je nog over de opleiding? Heb je vragen over mogelijkheden op de arbeidsmarkt, subsidies of een opleiding met baangarantie? Meld je aan voor onze online informatieavond en we praten je volledig bij.

Meer infomatie Info-avond


Motor instructeur (WRM A)

Je hebt een passie voor motorrijden en je wilt hier graag je werk van maken. Dan kan!

Als motorinstructeur heb je dagelijks te maken met zeer enthousiaste en gemotiveerde leerlingen die staan te popelen om hun motor of bromfiets rijbewijs te halen.

Meer informatie vanaf € 2475


Vrachtwagen instructeur (WRM C)

Je hebt ervaring als vrachtwagenchauffeur en je wilt graag jouw kennis en ervaring overdragen aan een nieuwe generatie truckers.

Dan is het werk als vrachtwagen instructeur echt iets voor jou.

Meer informatie vanaf € 2525

Bus instructeur (WRM D)

De komende jaren wordt er mede door de vergrijzing een groot tekort aan buschauffeurs verwacht. Er moeten dus flink veel buschauffeurs opgeleid worden. Volop werk dus voor jou als instructeur op de bus.

Meer informatie vanaf € 2650


Aanhanger instructeur (BE, CE, DE)

Wil je jouw instructiebewijs verder uitbreiden en jezelf onmisbaar maken binnen de rijschool branche.

Ga dan voor je instructiebewijs voor de aanhanger achter de auto, vrachtwagen of bus.

Meer informatie vanaf € 1795


Praktische Bijscholing

Ben je rijinstructeur en breekt het zweet je al uit bij de gedachte dat je praktijkbegeleiding moet gaan doen? Geen nood! Wij gaan je helpen en je perfect voorbereiden op de praktijkbegeleiding.

 

Meer informatie vanaf € 60 /uur

Theoretische Bijscholing

In elke periode van 5 jaar moet je zes dagdelen theoretische bijscholing volgen. Tenminste twee dagdelen moeten gaan over Wet- en regelgeving. Bij Oosterpoort Opleidingen verzorgen we regelmatig bijscholingscursussen voor rij-instructeurs.

Meer informatie vanaf € 139,50


Educatief Traject

Wie drie keer niet slaagt voor de praktijkbegeleiding, maar wel de theoretische bijscholing heeft gedaan en een geldige VOG heeft aangeleverd, moet het educatief traject volgen. DIt is een maatwerk en vaak individueel traject met diverse bijscholingen. 

Meer informatie € in overleg

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint