Rijbewijs DE - Bus met Aanhanger

Rijbewijs DE - Touringcar met Aanhanger

Met een van onze touringcars met aanhanger haal jij snel je DE Rijbewijs.

Bel mij voor adviesIntake plannen € 175

RIJBEWIJS DE (bus of touringcar MET AANHANGER)

Wanneer u in het bezit bent van Rijbewijs D – al dan niet met Code 95 – kunt u dit uitbreiden met het rijbewijs DE zodat u met een aanhanger achter de bus of touringcar mag rijden.

Wanneer u in het bezit bent van het rijbewijs DE vergroot u uw kansen op de arbeidsmarkt. Bij sommige werkgevers is het een absolute must dat chauffeurs ook in het bezit zijn van het DE rijbewijs. Denk bijvoorbeeld aan reizen naar wintersportgebieden of fietsvakanties. Met een DE rijbewijs kunt u bij nog meer klussen worden ingezet.

Snel uw Rijbewijs DE halen bij Oosterpoort

Voor uw DE rijbewijs hoeft u geen theorie examen te doen, u kunt meteen met praktijklessen beginnen. De gemiddelde DE rijopleiding bestaat uit 18 uur praktijkles en een praktijkexamen. U moet uiteraard in het bezit zijn van het rijbewijs D.


Intake rijbewijs DE

Weten waar je aan toe bent? Boek een twee uur durende intake voor je rijbewijs DE op onze touringcar met middenas aanhangwagen en krijg een passend lesadvies.
 

Meer informatie Intake € 175

Pakketten

Heb je inmiddels de intake gehad,. Dan is het tijd om een keuze te maken uit een van onze opleidingspakketten. Tijdens de proefles krijg je een gericht advies welk pakket het beste bij je past.

Meer informatie vanaf € 1375© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint