Vrachtwagen met aanhanger/oplegger | Rijbewijs CE

Breder inzetbaar met rijbewijs CE

Rijles in Groningen, Assen en Leeuwarden met Bakwagen aanhanger of Trekker Oplegger

Bel mij voor adviesIntake plannen €175

Rijbewijs CE (aanhanger of oplegger) in Groningen, assen en leeuwarden

Wanneer u in het bezit bent van Rijbewijs C – al dan niet met Code 95 – kunt u dit uitbreiden rijbewijs CE.  Met het CE rijbewijs mag u rijden op een vrachtwagen met aanhanger en op een trekker met oplegger combinatie.

Wanneer u in het bezit bent van het rijbewijs CE vergroot u uw kansen op de arbeidsmarkt. Bij veel werkgevers is het een absolute must dat chauffeurs in het bezit zijn van het CE rijbewijs. Met een CE rijbewijs kunt u bij nog meer transportklussen worden ingezet.

Snel uw Rijbewijs CE halen bij Oosterpoort

Voor uw CE rijbewijs hoeft u geen theorie examen te doen, u kunt meteen met praktijklessen beginnen. De gemiddelde CE rijopleiding bestaat uit 20 tot 25 uur praktijkles en een praktijkexamen. Boek een proefles en start direct met je CE rijbewijs. 


Intake rijbewijs CE

Weten waar je aan toe bent? Boek een intake voor je rijbewijs CE op de bakwagen met aanhanger of trekker met oplegger en krijg een passend lesadvies.
 

Meer informatie € 175

Pakketten Rijbewijs CE

Heb je inmiddels de intake gehad, dan is het tijd om een keuze te maken uit een van onze opleidingspakketten. Tijdens de intake krijg je een gericht advies welk pakket het beste bij je past.

Meer informatie vanaf  € 2275


Bakwagen + Aanhanger

Trekker + Oplegger


Rijbewijs-Ce-luchtslangen

Rijbewijs-CE-Groningen

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint