Je Motorrijbewijs haal je bij Oosterpoort

Motorrijbewijs Halen?

Begin met onze gratis* intake. Ga je door? Dan kies je voor een van onze voordelige pakketten.

Bel mij voor advies Direct intake plannen

MOTORRIJLES BIJ OOSTERPOORT OPLEIDINGEN

Altijd al gedroomd van het halen van je motorrijbewijs? Onze professionele motorinstructeurs helpen je graag! Zij beschikken over een flinke dosis aan ervaring en zijn zelf zeer enthousiaste motorrijders die in hun vrije tijd op allerlei manieren met hun passie bezig zijn. Deze passie delen zij graag met jou!

Bij Oosterpoort start je met een 1,5uur durende intakeles op onze eigen baan in Assen. Daarna heb jij een goed beeld van de opleiding en wij een goed beeld van jouw rijvaardigheid. Na de intake praten wij je volledig bij en kan je direct je opleiding vastleggen.

TIPS OM ZSM EXAMEN TE DOEN!

De wachttijden bij CBR op examens zijn momenteel langer dan normaal. Dit geldt voor alle rijscholen en daar kunnen we helaas weinig aan doen. Wil je zsm examen kunnen doen dan adviseren wij om:

1. Machtig direct de rijschool voor het plannen van examens.

2. Vul je gezondheidsverklaring in op https://mijn.cbr.nl

3. Plan direct na de intake al je examens in! Theorie kan je zelf plannen, AVB (voortuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelname) kunnen wij voor je plannen.

 

(Gratis) Intake Motor

Wil je je motorrijbewijs halen? Dan begin je bij Oosterpoort met een 1,5uur durende intake les. De intake is erop gericht om jou een advies te geven hoeveel rijlessen je nodig hebt om je eerste examen (voertuigbeheersing) te halen. 

Bevalt het je goed, dan kan je direct je lessen en examen boeken. Schrijf je nu in en haal deze zomer nog je motorrijbewijs.

*De intake is gratis wanneer je daarna een pakket boekt. Anders betaal je slechts € 65,-Meer Informatie Direct plannen

Motorrijbewijs Pakket

Ons motorrijbewijs pakket is de meest voordelige manier om na je intake verder te gaan met je motorrijlessen. 

Er zijn 5 keuzes:

  • Pakket A - Expert (9u AVB | 9u AVD)
  • Pakket B - Gevorderd (12u AVB | 13u AVD)
  • Pakket C - Gemiddeld (12u AVB | 15u AVD)
  • Pakket D - Beginner (15u AVB | 17u AVD)
  • Pakket E - Extra aandacht (18u AVB | 19u AVD)

Meer informatie  Vanaf € 1350


Motor Theorie

Je ontkomt er niet aan. Voor het motorrijbewijs moet je een theorie-examen halen. Met ons E-learning pakket ga je snel slagen voor je motor theorie-examen. 

 


 

Meer Informatie Vanaf € 29,50

Leeftijd en Motorrijbewijs

Het motorrijbewijs heeft 3 categorieën gekregen: A1, A2 en A-onbeperkt. Voor welke categorie je in aanmerking komt hangt af van je leeftijd of ervaring.

Sinds 2018 is de leeftijd voor het halen van de zware categorie A verlaagd naar 21 jaar. Je krijgt dan alleen (tijdelijk) een beperking door middel van Code 80.

Meer informatie


Hoeveel motorrijlessen heb ik nodig? 

Hoeveel lessen je exact nodig hebt voor je motorrijbewijs (examen voertuigbeheersing en examen verkeersdeelname) hangt af van jouw ervaring en vordering. Onze instructeurs zullen je tijdens je opleiding adviseren. Een gemiddelde leerling neemt tussen de 9 en 12 uur les op het oefenterrein (AVB examen) en tussen de 10 en 15 uur les voor het examen op de weg (AVD).
 


Motorrijles in Groningen & Assen

De intake en de lessen voor je examen voertuigbeheersing (AVB)  vinden plaats op ons veilige en afgesloten trainingscentrum in Assen. Ook het CBR maakt gebruik van deze locatie voor het praktijkexamen voertuigbeheersing. Een flink voordeel voor onze cursisten! Je doet je examen op de plaats waar jij gewend bent de oefeningen te doen.

Voor de lessen en het examen verkeersdeelname (op de openbare weg) kun je kiezen uit de locaties Groningen of Assen.

De voordelen van Oosterpoort

Als grootste motoropleider van Noord Nederland werken we alleen met professionele motorinstructeurs waardoor de kans dat jij slaagt zo hoog mogelijk is! Je wordt optimaal voorbereid op ons eigen oefenterrein waar je tevens je voertuigbeheersing examen kunt halen. Je kan bij Oosterpoort Opleidingen direct starten en je rijbewijs in korte tijd halen. Alle motorcategorieën zijn mogelijk.

 

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint