Je Motorrijbewijs haal je bij Oosterpoort

Motorrijbewijs Halen?

Begin met onze gratis* intake. Ga je door? Dan kies je voor een van onze voordelige pakketten.

Bel mij voor advies Direct intake plannen

MOTORRIJLES BIJ OOSTERPOORT OPLEIDINGEN

Altijd al gedroomd van het halen van je motorrijbewijs? Onze professionele motorinstructeurs helpen je graag! Zij beschikken over een flinke dosis aan ervaring en zijn zelf zeer enthousiaste motorrijders die in hun vrije tijd op allerlei manieren met hun passie bezig zijn. Deze passie delen zij graag met jou!

Bij Oosterpoort start je met een 1,5uur durende intakeles op onze eigen baan in Assen. Daarna heb jij een goed beeld van de opleiding en wij een goed beeld van jouw rijvaardigheid. Na de intake praten wij je volledig bij en kan je direct je opleiding vastleggen.


ACTIE - De Motor Opstapdagen

Heb jij altijd al gedroomd van het behalen van jouw motorrijbewijs? Dan is dit je kans om kennis te maken met de motor. Tijdens De Motor Opstapdagen kost een proefles maar € 10,-! Plan jouw proefles snel want vol = vol!

  • Donderdag 10 februari 2022
  • Vrijdag 18 februari 2022
  • Vrijdag 25 februari 2022

*De proefles (ook wel intake genoemd) is gratis wanneer je daarna een pakket boekt. Anders betaal je tijdens De Motor Opstapdagen slechts € 10,-

Meer Informatie Direct plannen

(Gratis) Intake Motor

Wil je je motorrijbewijs halen? Dan begin je bij Oosterpoort met een 1,5uur durende intake les. De intake is erop gericht om jou een advies te geven hoeveel rijlessen je nodig hebt om je eerste examen (voertuigbeheersing) te halen. 

Bevalt het je goed, dan kan je direct je lessen en examen boeken. Schrijf je nu in en haal deze zomer nog je motorrijbewijs.

*De intake is gratis wanneer je daarna een pakket boekt. Anders betaal je slechts € 49,-

 


Meer Informatie Direct plannen


Motorrijbewijs Pakket

Ons motorrijbewijs pakket is de meest voordelige manier om na je intake verder te gaan met je motorrijlessen. 

Er zijn 5 keuzes:

  • Pakket A - Expert (9u AVB | 9u AVD)
  • Pakket B - Gevorderd (12u AVB | 13u AVD)
  • Pakket C - Gemiddeld (12u AVB | 15u AVD)
  • Pakket D - Beginner (15u AVB | 17u AVD)
  • Pakket E - Extra aandacht (18u AVB | 19u AVD)

Meer informatie  Vanaf € 1175

Motor Theorie

Je ontkomt er niet aan. Voor het motorrijbewijs moet je een theorie-examen halen. Met ons E-learning pakket ga je snel slagen voor je motor theorie-examen. 

 


 

 

Meer Informatie Vanaf € 28,50


Leeftijd en Motorrijbewijs

Het motorrijbewijs heeft 3 categorieën gekregen: A1, A2 en A-onbeperkt. Voor welke categorie je in aanmerking komt hangt af van je leeftijd of ervaring.

Sinds 2018 is de leeftijd voor het halen van de zware categorie A verlaagd naar 21 jaar. Je krijgt dan alleen (tijdelijk) een beperking door middel van Code 80.

 

 

 

Meer informatie


Hoeveel motorrijlessen heb ik nodig? 

Hoeveel lessen je exact nodig hebt voor je motorrijbewijs (examen voertuigbeheersing en examen verkeersdeelname) hangt af van jouw ervaring en vordering. Onze instructeurs zullen je tijdens je opleiding adviseren. Een gemiddelde leerling neemt tussen de 9 en 12 uur les op het oefenterrein (AVB examen) en tussen de 10 en 15 uur les voor het examen op de weg (AVD).
 

De voordelen van Oosterpoort

Als grootste motoropleider van Noord Nederland werken we alleen met professionele motorinstructeurs waardoor de kans dat jij slaagt zo hoog mogelijk is! Je wordt optimaal voorbereid op ons eigen oefenterrein waar je tevens je voertuigbeheersing examen kunt halen. Je kan bij Oosterpoort Opleidingen direct starten en je rijbewijs in korte tijd halen. Alle motorcategorieën zijn mogelijk.


Motorrijles in Groningen & Assen

De intake en de lessen voor je examen voertuigbeheersing (AVB)  vinden plaats op ons veilige en afgesloten trainingscentrum in Assen. Ook het CBR maakt gebruik van deze locatie voor het praktijkexamen voertuigbeheersing. Een flink voordeel voor onze cursisten! Je doet je examen op de plaats waar jij gewend bent de oefeningen te doen.

Voor de lessen en het examen verkeersdeelname (op de openbare weg) kun je kiezen uit de locaties Groningen of Assen.

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint