VCA Opleidingen - Code95 - Oosterpoort Groningen

VCA Diploma halen?

Oosterpoort heeft wekelijks een VCA Basis of VCA Vol cursus. Ook geschikt voor Code95!

Informatie aanvragen Direct inschrijven

VCA wordt steeds belangrijker! | Ook voor Code95

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Of u nu werkt als installateur, timmerman, of als chauffeur op bouwterreinen komt. Steeds vaker heeft u een VCA certificaat nodig. Sterker nog: vele opdrachtgevers stellen als eis dat u in het bezit bent van een VCA certificaat. VCA is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

VCA telt mee voor 7uur Code95

Beroepschauffeurs kunnen een cursus VCA voor Code95 laten meetellen. Een ééndaagse VCA cursus telt voor 7 uur Code95. Het maakt niet uit of u al een VCA certificaat heeft en een nieuw certificaat wilt halen.

VCA Basis of VCA VOL?

Met het certificaat VCA Basis toon je aan dat beschikt over de basiskennis van veiligheid, gezondheid en milieu. Je kunt dus veilig werken en houdt rekening met het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen. Het certificaat VCA VOL is verplicht voor leidinggevenden die werken op een locatie waar VCA verplicht is. 


100 EURO SOOB subsidie op VCAVCA Basis - 1 daagse

De 1-daagse VCA basiscursus is een intensieve lesdag waarin alle onderwerpen worden behandeld. Het examen vindt plaats direct aansluitend aan de cursusdag. Bij Oosterpoort slaagt meer dan 95% de eerste keer voor het examen! Deze cursus kan ook voor 7uur code95 meetellen.

✓ 7 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 195

100 EURO SOOB subsidie op VCA

VCA VOL - 1 daagse

Oosterpoort combineert de 1-daagse VCA basis met de 1-daagse VCA VOL Cursus. Kandidaten die VCA VOL doen bestuderen zelf de belangrijkste onderwerpen voor VCA VOl. Meer dan 95% van de kandidaten slaagt de eerste keer. Deze cursus kan voor 7uur code95 meetellen.

✓ 7 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 195© 2018 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint