VCA Opleidingen - Code95 - Oosterpoort Groningen

VCA Diploma halen?

Oosterpoort heeft wekelijks een VCA Basis of VCA Vol cursus. Ook geschikt voor Code95!

Informatie aanvragen Direct inschrijven

VCA wordt steeds belangrijker! | Ook voor Code95

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Of u nu werkt als installateur, timmerman, of als chauffeur op bouwterreinen komt. Steeds vaker heeft u een VCA certificaat nodig. Sterker nog: vele opdrachtgevers stellen als eis dat u in het bezit bent van een VCA certificaat. VCA is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

VCA Voor Code95 | 7uur of 14uur

Beroepschauffeurs kunnen een cursus VCA voor Code95 laten meetellen. Een ééndaagse VCA cursus telt voor 7 uur Code95. Een 2 daagse VCA cursus telt voor 14uur Code95. Het maakt niet uit of u al een VCA certificaat heeft en een nieuw certificaat wilt halen.

VCA Basis of VCA VOL?

Met het certificaat VCA Basis toon je aan dat beschikt over de basiskennis van veiligheid, gezondheid en milieu. Je kunt dus veilig werken en houdt rekening met het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen. Het certificaat VCA VOL is verplicht voor leidinggevenden die werken op een locatie waar VCA verplicht is. 


100 EURO SOOB subsidie op VCAVCA Basis - 1 daagse

De 1-daagse VCA basiscursus is een intensieve lesdag waarin alle onderwerpen worden behandeld. Het examen vindt plaats direct aansluitend aan de cursusdag. Bij Oosterpoort slaagt meer dan 95% de eerste keer voor het examen! Deze cursus kan ook voor 7uur code95 meetellen.

✓ 7 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 195

150 EURO SOOB subsidie op VCAVCA Basis - 2 daagse

Tijdens de 2-daagse VCA cursus wordt precies hetzelfde behandeld als bij de eendaagse cursus. Echter ligt het tempo lager en is er meer ruimte voor het maken van oefenexamens. Deze cursus kan bovendien voor 14uur code95 meetellen en is dus interessant voor beroepschauffeurs.

✓ 14 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 295


100 EURO SOOB subsidie op VCA

VCA VOL - 1 daagse

Oosterpoort combineert de 1-daagse VCA basis met de 1-daagse VCA VOL Cursus. Kandidaten die VCA VOL doen bestuderen zelf de belangrijkste onderwerpen voor VCA VOl. Meer dan 95% van de kandidaten slaagt de eerste keer. Deze cursus kan voor 7uur code95 meetellen.

✓ 7 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 195

150 EURO SOOB subsidie op VCA

VCA VOL - 2 daagse

Oosterpoort combineert de VCA Basis en VCA VOL cursus. Tijdens de 2-daagse cursus is er voldoende ruimte voor examentraining. Kandidaten die VCA VOL examen doen bestuderen de belangrijkste VCA VOL onderwerpen zelf. Deze cursus kan voor 14uur code95 meetellen.

✓ 14 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 295


Combinatiepakket Heftruck & VCA

Veel heftruckchauffeur moeten ook in het bezit zijn van een VCA diploma. Bij Oosterpoort haal je je veiligheidscertificaat vorkheftruck en je VCA diploma met korting.

✓ 28 uur Code95 (theorie)
tot € 350,- SOOB subsidie op deze cursus!Meer informatie vanaf 499,-

© 2018 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint