Gevaarlijke Stoffen

ADR Certificaat halen voor Code95?

Bij Oosterpoort elke maand een ADR cursus Basis, Tank en Klasse 1 & 7.

Informatie aanvragenDirect inschrijven

ADR certificaat: verplicht bij gevaarlijke stoffen

Om gevaarlijke stoffen veilig te vervoeren, is een groot aantal regels opgesteld. Deze regels gelden zowel nationaal als internationaal en zijn vastgelegd in het ADR. Het ADR is de Europese overeenkomst met betrekking tot het internationaal vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. ADR is de (Franse) afkorting van “Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route”.

Het is van belang dat chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren weten wat ze moeten doen - en soms niet moeten doen als het een keer mis gaat. Om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren hebben chauffeurs in ieder geval een certificaat ADR Basis nodig voor stukgoed. Dit certificaat kan worden aangevuld met de specialisatie Tank (wanneer u rijdt met een tankauto) en/of de specialisatie Klasse 1 (explosief) of Klasse 7 (radioactief).


100 EURO SOOB subisidie op ADRADR Basis

Om gevaarlijke stoffen te vervoeren heb je in ieder geval het ADR basis certificaat nodig. Het ADR basis certificaat betreft het vervoer van stukgoed. Haal snel je ADR Basis certificaat bij Oosterpoort.

✓ 14 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 555

110 EURO SOOB Subsidie op ADRADR Basis + Tank

Je ADR Basis certificaat kan je aanvullen met specialisatie Tank. Deze specialisatie heb je nodig als je bijvoorbeeld met een tankwagen rijdt waarmee meer dan 1000 liter gevaarlijke stoffen worden vervoerd.

✓ 14 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 685


120 EURO SOOB Subsidie op ADRADR Basis + Tank + Klasse 1&7

Sommige chauffeurs hebben voor specifieke doeleinden naast hun ADR Basis ook de specialisaties Klasse 1 (explosieve stoffen) en Klasse 7 (radioactieve stoffen) nodig.
 

✓ 14 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 935

200 EURO SOOB Subsidie op ADRADR Basis Verlenging

Het ADR Basis certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar. Is je certificaat bijna verlopen? Zorg dan dat je tijdig een ADR verlengingsopleiding volgt en verlengingsexamen haalt.

✓ 14 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 455


220 EURO SOOB Subsidie op ADR

ADR Basis + Tank verlenging

Heb je de specialisatie Tank gehaald bij je ADR en is deze bijna verlopen? Zorg dan dat je tijdig een ADR verlengingsopleiding volgt en de examens haalt zodat je je werk kan blijven doen.

✓ 14 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 585

240 EURO SOOB Subsidie op ADR

ADR Basis + Tank + Klasse 1&7 verl.

Ben je in het bezit van de ADR Klassen 1 & 7 en is deze bijna verlopen? Zorg dan dat je tijdig een ADR verlengingsopleiding volgt en de examens haalt zodat je je werk kan blijven doen.

✓ 14 uur Code95 (theorie)
Meer informatie € 865

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint