Taxichauffeur worden?

Binnen 2 weken leiden wij je op tot taxichauffeur, zodat je snel aan het werk kan!

Bel mij voor advies

De opleiding tot taxichauffeur

Taxichauffeurs hebben, behalve een goede rijvaardigheid, kennis nodig van locaties en omgang met passagiers. Om taxichauffeur te worden moet je medisch gekeurd worden door een Arbo-arts, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) aanvragen bij je gemeente en natuurlijk een theorie-examen en praktijkexamen halen bij het CBR. Bij Oosterpoort leiden wij je in slechts 2 weken op voor het theorie-examen en praktijkexamen en regelen wij je medische keuring.  De aanvraag voor de VOG doe je zelf bij je eigen gemeente.

Aanvraag bij KIWA register
Vóór de medische keuring en aanvraag van de VOG heb je een aantal formulieren nodig die je van het KIWA register krijgt. Ga je met de opleiding tot taxichauffeur beginnen? Doe dan alvast een aanvraag bij het KIWA register via deze link.

Pakket Taxichauffeur - Theoriecursus

Dit is de meest gekozen opleiding tot taxichauffeur. Elke maand kan je meedoen aan één van onze klassikale theoriecursussen. Daarna begin je met de praktijk. Ook regelen wij je medische keuring.

Meer informatie € 875,-

Pakket Taxichauffeur - Zelfstudie

Leer je liever in je eigen tijd voor de theorie? Dat kan natuurlijk ook. Bij dit pakket krijg je het lesboek taxi (inclusief online examentraining) en ga je zelf aan de studie. Wij regelen je examens, medische keuring en praktijkles.

Meer informatie € 750,-© 2018 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint