Home  ›  Logistiek & Veiligheid  ›  EHBO

EHBO Opleiding Rode Kruis - Oosterpoort - Groningen

Weet wat je moet doen!

Oosterpoort is Rode Kruis gecertificeerd opleider voor EHBO opleidingen. Haal nu je EHBO diploma!

Informatie aanvragenDirect inschrijven

EHBO Opleidingen van Oosterpoort

Oosterpoort Gecertificeerd opleider voor Rode KruisOosterpoort is als een van de weinige opleiders in Noord Nederland gecertificeerd door het Rode Kruis voor het organiseren en verzorgen van hoogwaardige EHBO opleidingen en reanimatiecursussen. Een opleiding die eigenlijk iedereen zou moeten doen! Kies uit onze Basis EHBO cursus, Uitgebreide EHBO Cursus of Herhaling. Daarnaast organiseert Oosterpoort vaak op verzoek specifieke workshops en trainingen op gebied van EHBO. Denk bijvoorbeeld aan EHBO bij baby's en kinderen, EHBO voor sportverenigingen etc. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


Basiscursus EHBO - Rode Kruis
- Meest gekozen - 

Leer in 1 dag de noodzakelijke basis van EHBO en oefen de meest noodzakelijke vaardigheden. Ook leer je reanimeren en een AED gebruiken. Na afloop ontvangt je een erkend certificaat van het Rode Kruis.

Meer informatie € 195,-

Uitgebreide Cursus EHBO - Rode Kruis

Met de uitgebreide EHBO cursus kun je in 2 dagen het officiële meest uitgebreide EHBO diploma van het Rode Kruis halen!

Deze cursus bereidt je voor op de eventuele professionele praktijk zoals EHBO vrijwilliger of als basis voor ambulancechauffeurs.

Meer informatie € 295


Herhaling Uigebreide EHBO - Rode Kruis

Heb je al een Uitgebreid Rode Kruis of Oranje Kruis EHBO diploma? Dan kan je deze in 1 dag verlengen met de EHBO herhalingscursus.


 

Meer informatie € 195

EHBO baby's en kinderen - Rode Kruis

Eerste hulp bij kinderen vraagt speciale aandacht. Weet wat je moet doen als een kind iets overkomt. Je sluit deze cursus af met een geregistreerd certificaat Eerste Hulp aan Kinderen, goedgekeurd door de rijksoverheid voor gastouders.

Meer informatie € 195


© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint