Home  ›  

Ik heb een examen of toets niet gehaald. Wat nu?

Een theorie-examen niet halen:
Na afloop van je theorie-examen (bij CBR) ontvang je per e-mail een uitslagformulier. Op dit uitslagformulier kan je zien in welke hoofdcategorieën van onderwerpen je fouten hebt gemaakt.

Mocht je onverhoopt niet slagen voor een theorie-examen dan kan je via Oosterpoort een nieuw examen afspreken. Ook kun je er voor kiezen om alsnog een theoriecursus of individueel theorieles te volgen. Deze afspraken maak je telefonisch of door langs te komen.

Een praktijk-examen niet halen:
Vervelend....maar dat kan helaas gebeuren! Niet getreurd. Na afloop van het praktijkexamen wordt er met het examenuitslagformulier door de examinator aangegeven welke onderdelen onvoldoende waren. Bespreek dit met je rijinstructeur en maak een lesplan voor de vervolg rijlessen. Het CBR heeft gesteld dat je op zijn vroegst twee weken na je praktijkexamen opnieuw herexamen mag doen. Ga er vanuit dat het gemiddeld 4 tot 7 weken duurt voor het nieuwe praktijkexamen.


‹ Ga terug naar meest gestelde vragenHeeft dit antwoord jou niet geholpen? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!


Telefoon

Particuliere opleidingen: 050 31 31 330
Beroepsopleidingen: 050 311 58 44

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Stel uw vraag

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint