Gevaarlijke Stoffen ADR - Oosterpoort

Werk je met gevaarlijke stoffen?

Zorg dat je de juist opleiding hebt! Oosterpoort verzorgt opleidingen voor chauffeurs en (logistieke) medewerkers.

Informatie aanvragen

ADR certificaat: verplicht bij gevaarlijke stoffen

Om gevaarlijke stoffen veilig te vervoeren, is een groot aantal regels opgesteld. Deze regels gelden zowel nationaal als internationaal en zijn vastgelegd in het ADR. Het ADR is de Europese overeenkomst met betrekking tot het internationaal vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. ADR is de (Franse) afkorting van “Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route”.

Het is van belang dat chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren weten wat ze moeten doen - en soms niet moeten doen - als het een keer mis gaat. Om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren hebben chauffeurs in ieder geval een certificaat ADR Basis nodig voor stukgoed. Dit certificaat kan worden aangevuld met de specialisatie Tank (wanneer u rijdt met een tankauto) of Klasse 1 (explosief) of Klasse 7 (radioactief).

Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Niet alleen vrachtwagenchauffeurs, maar ook (logistieke) medewerkers van bedrijven, zoals heftruckchauffeurs, kunnen te maken krijgen met gevaarlijke stoffen. Oosterpoort verzorgt ook ADR Awarenesstrainingen voor (logistieke) medewerkers en de opleiding tot ADR Veiligheidsadviseur bij ons of op uw locatie.


200 EURO SOOB subisidie op ADRADR Basis

Om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren heb je in ieder geval het ADR basis certificaat nodig. Het ADR basis certificaat betreft het vervoer van stukgoed. Haal snel je ADR Basis certificaat bij Oosterpoort.

Meer informatie € 555

220 EURO SOOB Subsidie op ADRADR Basis + Tank

Het ADR Basis certificaat kan je aanvullen met specialisatie Tank. Deze specialisatie heb je nodig als je bijvoorbeeld met een tankwagen rijdt waarmee meer dan 1000 liter gevaarlijke stoffen worden vervoerd.

Meer informatie € 6785


240 EURO SOOB Subsidie op ADRADR Basis + Tank + Klasse 1&7

Sommige chauffeurs hebben voor specifieke doeleinden naast hun ADR Basis ook de specialisaties Klasse 1 (explosieve stoffen) en Klasse 7 (radioactieve stoffen) nodig.
 

Meer informatie € 935

200 EURO SOOB Subsidie op ADRADR Basis verlenging

Het ADR Basis certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar. Is je certificaat bijna verlopen? Zorg dan dat je tijdig een ADR verlengingsopleiding volgt en je verlengingsexamen haalt.

Meer informatie € 455


220 EURO SOOB Subsidie op ADRADR Basis + Tank verlenging

Heb je de specialisatie Tank gehaald en is deze bijna verlopen? Zorg dan dat je tijdig een ADR verlengingsopleiding volgt en je examens haalt zodat je je werk kan blijven doen.

Meer informatie € 585

ADR Awareness training

De ADR Awareness training is bedoeld voor medewerkers - uitgezonderd chauffeurs met ADR - die betrokken zijn bij het voervoer van gevaarlijke stoffen (bijvoorbeeld heftruckchauffeurs of logistieke medewerkers)

Meer informatie € 95,-

240 EURO SOOB Subsidie op ADRADR Basis + Tank + Klasse 1&7 verl.

Ben je in het bezit van de ADR Klassen 1 & 7 en is deze bijna verlopen? Zorg dan dat je tijdig een ADR verlengingsopleiding volgt en je examens haalt zodat je je werk kan blijven doen.

Meer informatie € 865


350 EURO SOOB Subsidie op deze opleidingADR Veiligheidsadviseur wegvervoer

Als gevolg van nieuwe EU-regelgeving moeten bedrijven die op enigerlei wijze te maken hebben met transport, overslag of opslag van gevaarlijke stoffen beschikken over een ADR veiligheidsadviseur.

Meer informatie € 1.495

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint