Chauffeur Autolaadkraan - Oosterpoort - Groningen

Basiscursus autolaadkraan volgen voor je Code95?

Oosterpoort verzorgt deze cursus Incompany met uw eigen voertuig.

Informatie aanvragen

Chauffeur Autolaadkraan

In het bedrijfsleven is de autolaadkraan een belangrijk hulpmiddel geworden om het laden en lossen van goederen efficiënt te laten verlopen. Daarom bieden wij bij Oosterpoort Opleidingen de cursus autolaadkraan aan. Het veilig, schadevrij en effectief bedienen van de autolaadkraan vereist specifieke vaardigheden en kennis. Deze specifieke kennis en vaardigheden worden de deelnemer tijdens de cursus geleerd. Het resultaat hiervan is onder andere dat er minder schade optreedt aan producten en dat er minder gevaarlijke situaties zullen voorkomen.

Voor wie is de cursus autolaadkraan?

De cursus autolaadkraan van Oosterpoort Opleidingen is bestemd voor iedereen die gaat werken met de autolaadkraan. Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Enige ervaring in het werken met interne transportmiddelen is een pré. De eisen die gesteld worden aan de kennis, vaardigheden en inzicht van de medewerker die de autolaadkraan bedient, worden steeds strenger. De overheid stelt hiervoor regels op in de Arbowet. Werkgevers moeten er bijvoorbeeld voor zorgen dat medewerkers die de autolaadkraan bedienen, over voldoende deskundigheid beschikken om veilig met het apparaat te kunnen werken.

Veiligheid boven alles!

In deze cursus staat veiligheid centraal. Er wordt dan ook niet alleen aandacht besteed aan het opstellen en bedienen van de autolaadkraan, maar ook de stabiliteit, belastbaarheid en het hydraulisch systeem zijn belangrijke aandachtspunten. De opleiding heeft een opfriskarakter om eerder opgedane kennis en vaardigheden te actualiseren.

Oosterpoort Opleidingen geeft deze cursus autolaadkraan incompany. Het bedrijf dient zelf te beschikken over een autolaadkraan. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint