VCA Opleidingen Oosteproort - Groningen

VCA Diploma halen?

Oosterpoort heeft wekelijks een VCA Basis of VCA Vol cursus. Ook geschikt voor Code95!

Informatie aanvragen Direct inschrijven

VCA wordt steeds belangrijker!

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Of u nu werkt als installateur, timmerman, of als chauffeur op bouwterreinen komt. Steeds vaker heeft u een VCA certificaat nodig. Sterker nog: vele opdrachtgevers stellen als eis dat u in het bezit bent van een VCA certificaat. VCA is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

VCA Herhaling?

Een VCA certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar. Wanneer uw certificaat (bijna) verloopt moet u opnieuw examen afleggen. 

VCA Basis of VCA VOL?

Met het certificaat VCA Basis toon je aan dat beschikt over de basiskennis van veiligheid, gezondheid en milieu. Je kunt dus veilig werken en houdt rekening met het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen. Het certificaat VCA VOL is verplicht voor leidinggevenden die werken op een locatie waar VCA verplicht is. 


100 EURO SOOB subsidie op VCAVCA Basis - 1 daagse

De 1-daagse VCA basiscursus is een intensieve lesdag waarin alle onderwerpen worden behandeld. Het examen vindt plaats direct aansluitend aan de cursusdag. Bij Oosterpoort slaagt meer dan 95% de eerste keer voor het examen! Deze cursus kan ook voor 7uur code95 meetellen.

Meer informatie € 195

100 EURO SOOB subsidie op VCA

VCA VOL - 1 daagse

Oosterpoort combineert de 1-daagse VCA basis met de 1-daagse VCA VOL Cursus. Kandidaten die VCA VOL doen bestuderen zelf de belangrijkste onderwerpen voor VCA VOl. Meer dan 95% van de kandidaten slaagt de eerste keer. Deze cursus kan voor 7uur code95 meetellen.

Meer informatie € 195


VCA E-learning & Examen

Om je VCA diploma hoef je niet persé in de klas te komen. Je ook zelfstandig leren. Oosterpoort heeft voor zowel VCA Basis als VCA Vol een e-learning module beschikbaar. Natuurlijk moet je nog wel je examen doen!

Meer informatie € 145

VCA Examen (los)

Oosterpoort heeft wekelijks VCA examen op een van onze locaties in Groningen of Assen. Examens worden digitaal afgenomen op een tablet (CBT-examen). Wil je alleen examen komen doen, meld je dan direct aan.

Meer informatie € 75


Gratis VCA Proefexamens

Wij willen natuurlijk dat jij gaat slagen voor je VCA examen! Oosterpoort heeft een aantal gratis (online) en schriftelijke proefexamens beschikbaar zodat je kan oefenen voor je examen.

VCA Proefexamens bekijken

© 2018 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint