Home  ›  

Waar geven jullie motorrijles?

Motorrijschool Oosterpoort is één van de grootste motorrijscholen van Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen aan de Protonstraat 5 en we hebben een eigen trainingscentrum in Assen aan de van Doornestraat 8.

Voertuigbeheersing
De lessen voertuigbeheersing vinden altijd plaats op ons trainingscentrum in Assen. Een veilige en afgesloten oefenbaan ter grootte van twee voetbalvelden. Hier leer je alle verplichte examenoefeningen uitvoeren. De lessen beslaan korte dagdelen van drie uur. Afsluitend doe je examen voertuigbeheersing.
Het examen wordt ook op dit terrein afgenomen, want het CBR maakt gebruik van deze locatie voor de motorexamens “voertuigbeheersing".

Verkeersdeelneming
Na het behalen van je voertuigbeheersing start je met de lessen op de openbare weg.
Hiervoor kun je kiezen uit de locaties Groningen of Assen.
De rijlessen in het verkeer volg je individueel of in duo’s. Onze motorspecialisten begeleiden de lessen bij voorkeur op de motor. Zo kunnen ze het beste met jou in contact blijven. Het is ook mogelijk om in dagdelen te lessen.


‹ Ga terug naar meest gestelde vragenHeeft dit antwoord jou niet geholpen? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!


Telefoon

Particuliere opleidingen: 050 31 31 330
Beroepsopleidingen: 050 311 58 44

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Stel uw vraag

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint