Home  ›  

Kan ik een rijles of Rijopleiding afzeggen of verplaatsen?

Losse rijlessen - verplaatsen of annuleren

Losse rijlessen of proeflessen (auto, motor of bromfiets) kunnen kosteloos tot 2 werkdagen van te voren worden verplaatst naar een andere datum of worden geannuleerd. Losse rijlessen of proeflessen op de vrachtauto, bus, c1 of tractor kunnen tot 3 werkdagen van te voren kosteloos worden verplaatst naar een andere datum of worden geannuleerd. Zaterdag is geen werkdag. Neem bij twijfel even contact met ons op.

Volledige rijopleiding of opleidingspakket - verplaatsen of annuleren
Een volledige rijopleiding is een rijopleiding waarbij een praktijkexamen staat ingepland. Van een opleidingspakket is sprake wanneer samengestelde onderdelen (theorie- en/of praktijk) onder één prijs en pakketnaam zijn gekocht.

Heb je je aangemeld voor een volledige rijopleiding of opleidingspakket, maar heb je toch besloten om de dit teannuleren, dan hanteren wij de volgende annuleringskosten:

  • Annulering minder dan twee weken voor aanvang van de eerste activiteit:100% van de kosten;
  • Annulering tot twee weken voor aanvang van de eerste activiteit: 75% van de kosten;
  • Annulering tot vier weken voor aanvang van de eerste activiteit: 50% van de kosten;
  • Annulering tot zes weken voor aanvang van de eerste activiteit: 25% van de kosten.

Vervanger voor de volledige rijopleiding of opleidingspakket

Indien je een volledige rijopleiding of opleidingspakket om wat voor reden dan ook moet annuleren, dan gaat onze afdeling planning keihard hun best doen om een vervanger te vinden op de lege cursusplek. Of misschien weet je zelf wel een vervanger? In sommige gevallen zullen wij administratiekosten moeten berekenen voor het doorvoeren van 'last minute' wijzigingen.

Mocht het niet lukken om een vervanger te vinden, dan is het volledige bedrag conform bovenstaande annuleringskosten verschuldigd.


‹ Ga terug naar meest gestelde vragenHeeft dit antwoord jou niet geholpen? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!


Telefoon

Particuliere opleidingen: 050 31 31 330
Beroepsopleidingen: 050 311 58 44

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Stel uw vraag

© 2018 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint