Vaarbewijs Oosterpoort Groningen

Klein Vaarbewijs 1 Halen?

Met onze examengerichte theoriecursus ga jij zeker slagen voor het Klein Vaarbewijs 1 examen.

Informatie aanvragen Direct inschrijven

Snel slagen voor je klein vaarbewijs met onze theoriecursus

Wil je varen met een boot? Dan heb je in veel gevallen een Klein Vaarbewijs nodig. Of je een Klein Vaarbewijs nodig hebt is afhankelijk van de afmetingen en/of snelheid van de boot. Zo heb je een klein Vaarbewijs nodig wanneer je een jetski, rubberboot of motorboot bestuurt die harder kan dan 20km/u. Daarnaast heb je ook een Klein Vaarbewijs nodig wanneer je een pleziervaartuig bestuurt met een lengte van 15 tot 25 meter. Gebruik je een boot bedrijfsmatig, dan heb je een Klein Vaarbewijs nodig wanneer je boot tussen de 15 en 20 meter lang is.

De meeste mensen hebben voldoende aan het Klein Vaarbewijs 1. Hiermee mag je varen op rivieren, kanalen en meren, met uitzondering van: de Westerschelde, de Oosterschelde, de Waddenzee, de Eems, de Dollard, het IJsselmeer, het IJmeer en het Markermeer. Er mag wel gevaren worden op de Gouwzee. Het Klein Vaarbewijs I geldt ook in het buitenland als International Certificate of Competence (ICC) voor inland waters.

Examen doen?

Het examen voor het Klein Vaarbewijs wordt afgenomen door VAMEX en kan op verschillende locaties: Alkmaar, Den Bosch, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle. Via onze website kan je direct bij VAMEX reserveren voor je theorie-examen. Kijk hier voor meer informatie.


Theoriecursus Klein Vaarbewijs 1

Met onze theoriecursus voor het Klein Vaarbewijs 1 ga jij vol vertrouwen naar het VAMEX examen.

  • 3 avonden cursus incl. koffie & thee
  • Inclusief lesmateriaal

Meer informatie 139,-

Lesmateriaal voor het Vaarbewijs

Oosterpoort verkoopt diverse actuele lesmaterialen voor het Klein Vaarbewijs 1 & 2. Heb je lesmateriaal nog voor het halen van je vaarbewijs examen? Koop direct hier!

 

Meer informatie vanaf € 25,-

javascript:void(0)


Vaarbewijs Examen Reserveren

Examens voor het Klein Vaarbewijs worden afgenomen bij VAMEX in Alkmaar, Den Bosch, Dordrecht, Zoetermeer of Zwolle. Via onze website kan je rechtstreeks bij VAMEX reserveren.

Meer informatie Reserveren


© 2020 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint