Home  ›  Logistiek & Veiligheid  ›  BHV

BHV Brandblussen - Oosterpoort - Groningen

Heeft u een BHV'er binnen uw bedrijf?

Oosterpoort leidt snel en vakkundig BHV'ers op voor.

Informatie aanvragen Direct inschrijven

BHV'ers verplicht binnen uw bedrijf

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet verplicht werkgevers om de bedrijfshulpverlening te organiseren, vaak door het aanstellen van een BHV Bedrijfshulpverlener. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf en aan de hand van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) dienen een aantal werknemers als bedrijfshulpverlener (BHV-er) te worden aangesteld.

Een BHV'er moet jaarlijks een cursus volgen om de kennis en vaardigheden met betrekking tot het verlenen van eerste hulp, blussen van beginnnende branden en het ontruimen van een bedrijfspand op pijl te houden. 

Oosterpoort heeft een snelle en praktijkgerichten 1-daagse BHV cursus waarbij uw medewerkers in 1 dag worden opgeleid voor het BHV certificaat.


1-daagse BHV Cursus

Onze 1-daagse intensieve BHV Cursus is geschikt voor medewerkers zonder (geldig) BHV certificaat die snel hun BHV certificaat willen halen of voor medewerkers die hun certificaat willen verlengen. Tijdens deze cursus worden alle kennis en vaardigheden die een BHV'er moet hebben beknopt behandeld.

Meer informatie € 209,50

BHV Cursus op uw bedrijf?

Instructeurs van Oosterpoort bezoeken regelmatig bedrjiven voor het verzorgen van (maatwerk) BHV trainingen op uw eigen locatie. De planning van deze cursus stemmen we af op uw wensen (dagdelen / avonden / weekend etc.).

 

Meer informatie € in overleg© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint