Avondcursus motortheorie

Haal nu je motortheorie!

Met onze supersnelle avondcursus slaagt 85% de eerste keer voor het motor theorie-examen.

Bel mij voor advies Direct inschrijven

 • Avondcursus Motor theorie

  Met onze unieke methode haal jij je motor theorie! Wij gaan je examengericht trainen en voorbereiden op je theorie-examen bij het CBR. Onze theoriecursus is de ideale oplossing voor het slagen voor je motor theorie-examen. De theoriecursussen worden maandelijks gegeven op maandagavonden. Wij reserveren je examen in overleg bij het CBR. Meestal de eerstvolgende mogelijkheid na de cursus. 85% slaagt in één keer!

  Hoe ziet de avond eruit?

  De theoriecursus Motor wordt gegeven op ons hoofdkantoor aan de Protonstraat 5. Je wordt verzocht tijdig (minimaal 10 minuten vóór aanvang) aanwezig te zijn. We starten de cursus om 17:30 uur. Je wordt examengericht getraind en we bereiden je voor op je theorie-examen. Het theorie-examen kan door ons gereserveerd worden. Je hoeft alleen je geldige legitimatiebewijs mee te nemen.

  Goede voorbereiding is het halve werk.
  Wij doen ons uiterste best om jou je theorie-examen in één keer te laten halen! Ons advies is je middels een theorieboek goed voor te bereiden op de cursus en ervoor te zorgen dat je fris en uitgerust naar de cursus komt. Verder krijg je vóór de cursus een code waarmee je je online kunt voorbereiden op de cursus. Hier ben je ongeveer 5 uur mee bezig. Maak dus een week voor aanvang alvast ruimte in je agenda!

 • Tarieven Motor theorie

  Avondcursus Motor theorie

  € 60,-

  • Intensieve, examengerichte cursus
  • Exclusief examenkosten

  Losse producten motortheorie

  Theorie-examen Motor € 39,50
  Theorie-examen Motor - Extra Tijd € 49,50
  Theorie-examen Motor - Individueel € 97,50
  Theorieboek Motor - Vekabest - Nieuwste versie € 25,-
  E-learning pakket motor (incl. theorieboek) - Nieuwste versie € 65,-
 • Cursusdata

  Op dit moment is deze cursus niet beschikbaar voor open inschrijving. Natuurlijk kunnen wij deze cursus op verzoek voor u inzetten (afhankelijk van voldoende deelnemers). Neem gerust even contact met ons op via telefoonnummer 050 311 58 44.

Copyright © 2017 Oosterpoort Opleidingen

Website door Mint