Motor theorie examen

Je Motor theorie halen?

85% haalt het examen in de eerste keer! Kies voor een avondcursus of leer de theorie zelf

Bel mij voor advies Direct inschrijven

Motor Theorie halen bij Oosterpoort

Of je nu wilt of niet, vóórdat je het examen verkeersdeelneming voor je motorrijbewijs mag afleggen moet je eerst het motor theorie-examen halen. Je kan je op verschillende manieren voorbreiden op het theorie-examen. Bij Oosterpoort hebben we alle mogelijkheden. Kies voor onze supersnelle avondcursus motortheorie of leer in je eigen tijd met een theorieboek of een e-learning pakket.


Avondcursus Motortheorie

Tijdens een intensieve avondcursus wordt je examengericht getraind en krijg je veel tips en trucs om het theorie-examen te halen. Ruim 85% slaagt de eerste keer na deze cursus!

Meer informatie €  60,-

Zelfstudie: Theorie leren in eigen tijd

Oosterpoort verkoopt het meest actuele lesmateriaal voor het halen van je motortheorie. Leer wanneer het jou het beste past. Uit een boek of via e-learning.

Meer informatie €  v.a. 25,-


Motor Theorie-examen reserveren

Wil je het motor theorie-examen reserveren bij het CBR? Wij vragen het examen graag voor je aan op elke CBR locatie in Nederland. Neem gerust even contact op.

Meer informatie €  39,50

Lesmateriaal nodig?

In de Oosterpoort Webshop  en op Theoriewinkel.nl kan je alle materialen voor het halen van je motor theorie-examen kopen. Kies uit boeken, USB-sticks met examentraining, cd-roms of online cursussen van alle merken. We sturen het naar je op, of kom het ophalen bij ons in Groningen?

Copyright © 2017 Oosterpoort Opleidingen

Website door Mint