Home  ›  

Rijprocedure Auto | Zelfstandig rijden: Navigatie

Een onderdeel van het zelfstandig rijden is rijden met een navigatiesysteem. De examinator besluit om hier wel of niet voor te kiezen tijdens het examen. Het adres waar je naar toe moet rijden wordt door de examinator bepaalt en van jou wordt verwacht dat je zelf het navigatiesysteem kunt instellen.

Het doel van deze opdracht is met name het kunnen verdelen van je aandacht: het goed overzicht houden in het verkeer en de route die het navigatiesysteem aangeeft volgen.

NB Neem je een andere afslag dan welke het navigatiesysteem aangeeft dan is dat niet erg voor de beoordeling maar let er dan wel op dat je niet een weg inrijdt waar je niet in mag. Kies altijd voor veiligheid en overzicht in plaats van te veel concentreren op de route die je moet volgen volgens het navigatiesysteem.

 

Betekenis van de scores:

Je instructeur geeft je een score van 1 tm 8. Hoe hoger de score, hoe zelfstandiger je een bepaald onderdeel beheerst. Kijk op deze pagina als je precies wil weten wat de vorderingen betekenen.


‹ Ga terug naar meest gestelde vragenHeeft dit antwoord jou niet geholpen? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!


Telefoon

Particuliere opleidingen: 050 31 31 330
Beroepsopleidingen: 050 311 58 44

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Stel uw vraag

Copyright © 2017 Oosterpoort Opleidingen

Website door Mint