Rijinstructeur blijven?

Haal je theoretische WRM bijscholing bij Oosterpoort in Groningen of Assen.

Bel mij voor adviesDirect aanmelden
 • Theoretische WRM Bijscholing

  Als je rijinstructeur wilt blijven moet je elke 5 jaar 6 dagdelen theoretische bijscholing volgen. Deze WRM bijscholing haal je eenvoudig bij Oosterpoort Opleidingen. Vrijwel elke maand bieden wij cursussen aan voor rijinstructeurs uit de regio. Binnenkort in de planning:

  Rijles geven aan 16/17 jarigen

  De cursus is bedoeld voor rijinstructeurs die zich verder willen verdiepen in het lesgeven aan jongeren (16- en 17 jarigen) in het kader van 2ToDrive.

  Coaching & Feedback geven

  De cursus is bedoeld voor rij-instructeurs die een professionele coach willen worden of zich een coachende stijl van rijles geven willen aanleren.

  Faalangst

  Tijdens deze cursus leer je hoe je als instructeur moet omgaan met leerlingen die te maken hebben met faalangst.

  Eerste hulp bij instructieongevallen

  Als rijinstructeur bevind je je de hele dag in het verkeer. De kans dat je te maken krijgt met of getuige bent van een (klein) ongeval is daarom groot. Tijdens deze cursus leer je wat je moet doen als je te maken krijgt met een ongeval.

  Rijprocedure in de praktijk

  De rijprocedure beschrijft theoretisch het meest wenselijke gedrag mbt het autorijden. Ook CBR examinatoren beoordelen kandidaten met de rijprocedure in het achterhoofd. Kortom, het is als rijinstructeur belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de inhoud van de rijprocedure. Maar hoe gebruik je de rijprocedure nou in de praktijk tijdens je rijlessen? Tijdens deze bijscholingscursus wordt volop aandacht besteed een het praktisch gebruik van de rijprocedure.

 • Cursusdata

  Op dit moment is deze cursus niet beschikbaar voor open inschrijving. Natuurlijk kunnen wij deze cursus op verzoek voor u inzetten (afhankelijk van voldoende deelnemers). Neem gerust even contact met ons op via telefoonnummer 050 311 58 44.

© 2020 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint