VOL! De Motor Opstapdagen: boek nu je proefles voor maar € 10!

17 Januari 2022

UPDATE: De Motor Opstapdagen zijn vol! Natuurlijk kun je alsnog een proefles op de motor plannen. Dat kan via deze pagina.

 

Heb jij altijd al gedroomd van het maken van lange toertochten op de motor of van een motorvakantie maar staat er nóg steeds geen A-certificaat op je rijbewijs? Dan geven wij jou nu dé kans om snel jouw motorrijbewijs te behalen! Maak kennis met de motor en plan tijdens De Motor Opstapdagen voor maar € 10,- een intakeles! 

Oosterpoort Opleidingen organiseert De Motor Opstapdagen. Tijdens zo'n dag kun jij voor slechts € 10,00 een intake (dit is een proefles) inplannen en zo kennis maken met het besturen van een motor. Onder leiding van een Oosterpoort rijinstructeur ga je op het besloten oefenterrein in Assen oefenen met het op- en afschakelen van de motor, slalommen, gas geven en natuurlijk remmen. Zo kom jij er in 1,5 uur achter hoe leuk, spannend, uitdagend en mega tof het is om zo'n bakbeest van een motor te besturen! Want geloof ons; het blijft nooit bij enkel één intake ;)

De Motor Opstapdagen vinden plaats op: 

  • Donderdag 10 februari = VOL
  • Vrijdag 18 februari = VOL
  • Vrijdag 25 februari = VOL

Wil jij één van deze dagen een intakeles inplannen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak via deze pagina. Tijdens De Motor Opstapdagen worden er de hele dag door (van 08:00 uur tot 17:00 uur) intakelessen ingepland. Een intakeles vindt plaats op ons besloten oefenterrein in Assen. Na het inplannen van je intakeles ontvang je aanvullende informatie. En plan snel want vol = vol!

Kosten + GRATIS motorhandschoenen

Normaal kost een motorintake € 49,- maar tijdens De Motor Opstapdagen betaal jij slechts € 10,- én je ontvangt een gratis set motorhandschoenen wanneer jij een motorpakket afneemt. 

Vrijblijvend kennismaken met de motor

Tijdens De Motor Opstapdagen kun jij vrijblijvend kennis maken met het rijden op de motor. Je betaalt éénmalig € 10,- voorafgaand aan de intakeles en je krijgt vervolgens 1,5 uur les over motorrijden inclusief het rijden zelf. Vind je het leuk? Dan krijg je informatie over de lespakketten die wij aanbieden en kun je starten met het lessen voor je motorrijbewijs zodat jij, als alles meezit, deze zomer al kunt rijden! Vond je het toch niet zo leuk? Dan zit je nergens aan vast en vonden wij het leuk dat je het in ieder geval geprobeerd hebt én dat je voor Oosterpoort Opleidingen koos! 

Terug naar overzicht

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint