Aanwezige bedrijven Meet & Greet

12 Oktober 2021

Op zaterdag 30 oktober in Assen en op zaterdag 27 november in Groningen organiseren wij een banenmarkt, beter bekend als de Meet & Greet! Tijdens deze dag zijn er transport en logistiek bedrijven uit de regio aanwezig om jou te vertellen over hun openstaande vacatures. Er is namelijk een groot tekort aan beroepschauffeurs. Vind jij jouw droombaan tijdens de Meet & Greet? Op deze pagina lees je meer informatie over de aanwezige bedrijven*. 

Oosterpoort Opleidingen
Hét opleidingscentrum van het noorden in de breedste zin van het woord. 
Wij leiden mensen op om vervolgens deel te nemen aan het verkeer maar wij leiden ook mensen op om mensen op te leiden. 
Huh... Hoe zit dit dan? Oosterpoort Opleidingen zorgt er zelf voor, met een eigen unieke opleiding, dat er nieuwe rijinstructeurs instromen. 
Lijkt het jou leuk om leerlingen op te leiden en klaar te stomen voor het behalen van hun rijbewijs? Meld je dan aan voor de instructeursopleiding van Oosterpoort Opleidingen.  

Faber Bloementransport
Faber Bloementransport is specialist in sierteeltvervoer voor kwekers, groothandels, tuincentra en bloemenzaken in Nederland en Noord-Duitsland. 
Faber vervoert de bloemen op dezelfde manier als dat ze gekweekt zijn: met passie. 

Koers Transport BV
De transportonderneming Koers Transport BV is gespecialiseerd in kipper-, container- en afvaltransport voor losgestorte materialen. 
Het transport kan bestaan uit bouw-, sloop- en groenafval, bouwmaterialen (zoals zand en funderingsmaterialen) en ook uit cultuurtechnische producten als compost, teelaarde en bomengrond.

Buz Personeelsdiensten
Ben je op zoek naar een nieuwe baan? BUZ Personeelsdiensten brengt werkgevers en werkzoekenden in de sectoren transport & logistiek, bouw, productie, techniek, utiliteit of maritieme industrie bij elkaar. 
Als geen ander weet Buz dat bedrijven en medewerkers een goede match verdienen. Daarom kijken zij net even verder dan een vacature of cv. Zo zorgt Buz voor tevreden werkgevers en gemotiveerde werknemers. 

Emmens Uitzendbureau
Persoonlijk. Betrokken. Dichtbij. Dat is wat de aanpak van Emmens Uitzendbureau kenmerkt en waar ze al twintig jaar onderscheidend in zijn. Tegelijkertijd geloven ze in specialisme. Gewoon Goed Wark.

WorkTrans
Hét uitzendbureau voor transport en logistiek. Worktrans helpt vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel aan een baan en organisaties met het invullen van hun flexibele schil.

Transport Combinatie Noord (TCN)
T.C.N v.o.f. staat voor Transport Combinatie Noord en is gevestigd te Schildwolde.
Het bedrijf is in 2014 tijdens de crisis opgericht. Met de gedachte om op een plezierige manier een leuke boterham te verdienen.
Momenteel telt T.C.N. 14 vennoten, 13 DAF trucks, 1 Volvo en een viertal eigen koeltrailers. En in de toekomst hopen ze verder te mogen groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou!

Stichting Transport en Logistiek (STL)
Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) zorgt voor instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel in de sector transport en logistiek.

Sitra Group
SITRA Group biedt logistieke totaaloplossingen voor nationaal en internationaal transport van voedingsmiddelen. 
In Groningen focust SITRA zich op Food Logistics. Kom werken voor Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) en ga suiker vervoeren!

H.S. Agri & H.S. Werkt
H.S. Agri heeft drie bedrijfstakken, namelijk het loonbedrijf, het transportbedrijf en de uitzend/ZZP tak. “We love loonwark!” is het devies van H.S. AGRI B.V. 
Ze helpen bestaande en nieuwe klanten met hun passie voor loonwerk & transport van uiteenlopende aard.     

*Bovenstaande bedrijven zijn aanwezig op zaterdag 30 oktober in Assen OF aanwezig op zaterdag 27 november in Groningen OF tijdens beide dagen.           

 

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten


© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint