Home  ›  

Kan ik een cursus Verplaatsen of Afzeggen?

Het spreekt voor zich, maar wij willen natuurlijk niet met lege cursussen of stilzittende instructeurs blijven zitten. Daarom hanteren wij eerlijke voorwaarden voor het verplaatsen of afzeggen van cursussen.

Onder cursussen vallen alle onder Theoriecursussen, Chauffeursopleidingen, Nascholing-Code95 en Veiligheidsopleidingen genoemde activiteiten alsmede medische keuringen.

Cursus verplaatsen

Ben je verhinderd en wil je een reeds geplande cursus verplaatsen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij proberen dit te regelen. In sommige gevallen zullen wij administratiekosten moeten berekenen indien wij een leeggekomen cursusplek niet tijdig kunnen opvullen.

Cursus annuleren

Heb je je aangemeld voor een cursus, maar heb je toch besloten om de cursus te annuleren, dan hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

 1. Bij annulering van een reeds geplande opleiding is de klant het volgende verschuldigd:
  • 100% van de prijs bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de opleiding
  • 75% van de prijs bij annulering binnen 2 week voor aanvang van de opleiding
  • 50% van de prijs bij annulering binnen 3 week voor aanvang van de opleiding
  • 25% van de prijs bij annulering binnen 4 week of langer voor aanvang van de opleiding
 2. Eenmaal op naam gereserveerde theorie- en/of praktijkexamens kunnen niet worden geannuleerd. Bij annulering is de klant verschuldigd:
  • 100% van de prijs van het betreffende examen
 3. Beschikbaar gesteld les- of onderwijsmateriaal dat op elektronische wijze is aangeboden kan niet worden teruggenomen door Oosterpoort Opleidingen. 

Vervanger voor de cursus

Indien je een cursus om wat voor reden dan ook moet annuleren, dan gaat onze afdeling planning keihard hun best doen om een vervanger te vinden op de lege cursusplek. Of misschien weet je zelf wel een vervanger voor de cursus. In sommige gevallen zullen wij administratiekosten moeten berekenen voor het doorvoeren van 'last minute' wijzigingen.

Mocht het niet lukken om een vervanger te vinden, dan is het volledige bedrag conform bovenstaande annuleringskosten verschuldigd.

Bekijk de volledige versie van de ALGEMENE VOORWAARDEN


‹ Ga terug naar meest gestelde vragenHeeft dit antwoord jou niet geholpen? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!


Telefoon

Particuliere opleidingen: 050 31 31 330
Beroepsopleidingen: 050 311 58 44

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Stel uw vraag

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint