Informatieavond Rij-instructeur.

Alles over:

 • De opleiding
 • Arbeidsmarkt
 • Subsidies
 • Baangarantie
 • Bijscholing
 • Cursusdata

  Op dit moment is deze cursus niet beschikbaar voor open inschrijving. Natuurlijk kunnen wij deze cursus op verzoek voor u inzetten (afhankelijk van voldoende deelnemers). Neem gerust even contact met ons op via telefoonnummer 050 311 58 44.

 • Ons Team WRM Opleiders

  Tijdens jouw instructeurs-opleiding word je professioneel begeleidt door een van onze ervaren instructeurs

  Koert Veninga

  Koert Veninga

  Mijn naam is Koert Veninga een gedreven docent WRM (rijinstructie) die jou door een juiste begeleiding/coaching rijinstructeur kan laten worden. Hoe leuk zou het zijn als jij straks naast een leerling in de auto zit en hem kan leren autorijden op een leuke en leerzame manier. Ik ga jou op een leuke/leerzame manier leren hoe je les kan geven in de auto, vrachtauto, bus, aanhanger of op de motor.

  Door mijn ervaring als rijinstructeur en later als examinator IBKI (rijinstructeursexamen) kan ik jou de juiste vaardigheden leren om een leerling op de juiste manier te coachen/begeleiden naar het rijbewijs.

  Ik vind het vreselijk als ik op een verjaardag hoor dat een leerling op zijn haar nummer wordt gezet omdat er een fout gemaakt wordt! Fouten maken hoort bij het leerproces en dat is de kunst van een goede instructeur om daar met de juiste feedback of evaluatiegesprek achter zien te komen hoe de leerling zelf naar de verkeerssituatie heeft gekeken om zo het niveau van de leerling omhoog te brengen.

  Het moet voor een leerling leuk zijn om naar rijles te gaan! In plaats van iedere les afgebrand te worden en dus bang is om fouten te maken! Een instructeur is tegenwoordig meer coach dan instructeur. Dit alles ga ik jou (samen met mijn collega’s) leren in onze opleiding tor rijinstructeur.

  Judith van der Helm

  Judith van der Helm

  Mijn naam is Judith van der Helm en ik heb in 2004 mijn opleiding gehaald voor rijinstructeur. Na mijn opleiding ben ik direct begonnen met lesgeven; eerst een paar jaar in loondienst en daarna heb ik zelf mijn eigen rijschool gehad.

  Ik heb me in al die jaren mogen ontwikkelen tot een ervaren instructeur. Zo heb ik mij ook meer mogen verdiepen in het geven van rijlessen aan leerlingen met autisme & AD(H)D. Een leuke groep leerlingen die op hun eigen wijze les van mij krijgen. Daarnaast vind ik het erg leuk om op pad te gaan met mensen die te maken hebben met rij-angst.

  Als instructeur kan je iemand iets moois terug geven voor de rest van hun leven. En wat is het leuk als ze met een glimlach na de les je lesauto uitstappen. Na alle jaren van rijles geven ga ik nu jullie als nieuwe instructeurs enthousiast maken voor dit mooie vak rijinstructeur!

   

   

   

   

   

  Ardon Zijlstra

  Ardon Zijlstra

  Mijn naam Ardon Zijlstra, ik ben getrouwd en heb 3 dochters en een bonuszoon. Ik kom uit een "instructeursnest" en ben intussen 23 jaar instructeur. Tevens ben ik teamleider van de auto instructeurs, geef taxi opleiding, faal en rijangsttraining alsmede AD(H)D / Autisme.

  Sinds enige jaren doe ik de WRM opleiding erbij alszijnde stagementor.

  Ik vind het belangrijk dat de rijopleiding educatief maar ook zeker leuk moet zijn.

  Een leerling moet terug kunnen kijken op een leuke rijlessen.Dit is voor mij een streven en hoop dat over te brengen op de nieuwe instructeurs

   

   

   

   

   

   

   

   

  Edward Hoen

  Mijn naam is Edward Hoen, ik ben getrouwd en heb 2 dochters die zelf oud genoeg zijn om rond te mogen rijden in de auto en ik woon in Friesland. Naast rijles op de auto geef ik veel theorielessen voor zowat alle rijbewijzen en de opleiding tot rijinstructeur. Ook geef ik diverse Code 95 trainingen voor bus- en vrachtwagenchauffeurs.

  Voordat ik in 2013 in de rijschoolwereld terecht kwam werkte ik zo’n 15 jaar in de retail en andere verkoopfuncties. De overstap naar rijinstructeur, en dan vooral de overstap naar Oosterpoort, is het beste wat ik ooit gedaan heb in mijn zakelijke carrière. 

   

 • Informatieavond over Instructeursopleidingen

  Wil jij rijinstructeur worden, maar twijfel je nog over de opleiding? Heb je vragen over mogelijkheden op de arbeidsmarkt, subsidies of een opleiding met baangarantie? Meld je aan voor onze online informatieavond en we praten je volledig bij.

   

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint