Home  ›  

Informatieavond Oosterpoort Groningen

Kom 3 mei 2017 naar de informatieavond

Wij vertellen alles over de opleiding vrachtwagen- en  buschauffeur. Van kansen op de arbeidsmarkt tot subsidiemogelijkheden. 

Direct aanmelden

Informatieavond – Donderdag 3 mei 2018

De komende jaren is er een groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs en buschauffeurs. Veel transportbedrijven of busbedrijven zoeken momenteel (ervaren) chauffeurs.

Misschien zit u eraan te denken om vrachtwagenchauffeur of buschauffeur te worden maar weet u nog niet wat er allemaal bij de opleiding komt kijken. Chauffeur wordt je namelijk tegenwoordig niet meer zomaar. De opleiding is meer dan alleen een rijbewijs halen.

Wil je alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur of buschauffeur te weten komen? Kom dan naar de informatieavond van Oosterpoort Vakopleiding. Wij bespreken deze avond onder andere:

  • Het opleidingstraject
  • De opleidingskosten
  • De kansen op de arbeidsmarkt
  • Subsidiemogelijkheden

Ook is er ruimte om al uw vragen over de opleiding te beantwoorden.

Deze avond voorzien we u niet alleen van informatie, maar kunt u ook kennis maken met Oosterpoort Vakopleiding. We streven er naar om u een duidelijk en realistisch beeld te geven van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en u zonder vragen naar huis te sturen. Wellicht zien we u na de informatieavond terug voor een beroepsopleiding bij Oosterpoort.

Datum
Donderdag 3 mei 2018

Programma
18:00 – 20.00 – Voorlichting opleiding buschauffeur en vrachtwagenchauffeur

Locatie
Oosterpoort Vakopleiding
Protonstraat 5-1
9743 AL Groningen

Om je aan te melden, druk op onderstaande knop:

Aanmelden informatiebijeenkomst 03-05-2018

Copyright © 2017 Oosterpoort Opleidingen

Website door Mint