Home  ›  

CORONA - UPDATE 17-02-2021

Dinsdag 2 februari 2021 is aangekondigd dat de Lockdown wordt verlengd tot en met 2 maart 2021.

Update 17-02-2021
CBR Heeft aangegeven dat Motor (voertuigbeheersing) en Bromfiets examens weer afgenomen mogen worden vanaf 22 febuari. Wij zijn daarom gestart met het bellen van onze leerlingen om lessen en examens opnieuw in te plannen. We nemen hierover contact met je op.

De verlenging van de lockdown heeft de volgende consequenties:

  • Alle rijlessen en praktijkexamens zijn geannuleerd
  • Vanaf maandag 22 febuari wordt een start gemaakt met de hervatting van bromfiets en motor rijlessen (uitsluitend voertuigbeheersing)
  • Alle theorie cursussen, praktijkcursussen en examens zijn geannuleerd
  • Alle code95 cursussen (theorie & praktijk) zijn geannuleerd

Gemiste examens en cursussen kunnen na de verlengde lockdown zonder extra kosten worden ingehaald. De dag nadat je een examen zou hebben krijg je een mail van CBR dat het examen ingehaald kan worden.

CBR heeft voor het inhalen van gemiste examens alle examenplekken tot en met 15 mei vrij gehouden. Wij zullen contact met je opnemen om het gemiste examen en bijbehorende lessen te plannen.

Voor alle overige cursussen en opleidingen (o.a. Code95 / Heftruck / EHBO etc.) zijn wij momenteel nieuwe planningen aan het maken vanaf april. Wij nemen contact met je op om geplande geannuleerde cursussen opnieuw in te plannen.

Wij werken zoveel mogelijk thuis. Daardoor zijn we telefonisch niet bereikbaar. Echter houden we dagelijks de mailbox bij. Heb je vragen, stuur ze naar info@oosterpoort.nl

Hou ook de website van het CBR in de gaten voor de laatste informatie: https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws.htm

Wij hopen op je begrip en medewerking.


Met gezonde groet,
Willem Takens & Peter Reilman
Directie Oosterpoort Opleidingen
E-mail: info@oosterpoort.nl

Per maandag 19-10-2020 is het gebruik van mondkapjes verplicht! Tijdens alle rijlessen en tijdens het lopen door onze panden.

Heb je geen mondkapje gedragen tijdens de rijlessen, dan kan het CBR je examen annuleren.

Moet je langer dan 10 minuten in een van onze panden zijn? Bijvoorbeeld voor een cursus of informatie? 

Inchecken is verplicht! Scan de QR-code bij de deur of ga naar gesprek.in/oosterpoort

Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar. Ga niet staan dringen bij de koffie.

De groepsgroottes in onze lokalen zijn gehalveerd. Iedereen zit individueel op 1,5 afstand van elkaar.


Is een cursist ziek (Corona gerelateerde klachten), dan wordt de les verzet naar een later moment. In sommige gevallen kan de les online worden gegeven.

Laat ons tijdig weten wanneer je klachten hebt!


Lunches worden nog steeds geserveerd, maar zijn individueel voorverpakt en eenvoudiger dan je van ons gewend bent. Lunches worden bij drukte genuttigd in de leslokalen ipv de kantine.


Al onze leslokalen zijn uitgerust met actieve ventilatie en luchtreinigingssystemen met Hepa filters. Per ruimte wordt ieder uur 400kuub lucht ververst.

In geval van een zieke instructeur nemen we geen risico. De instructeur blijft thuis en we doen er alles aan om de les te laten overnemen door iemand anders. In sommige gevallen kan de les online worden gegeven.


Onze lokalen en lesmaterialen worden dagelijks gereinigd. Daarnaast is het verplicht je handen te desinfecteren bij binnenkomst en regelmatig te wassen


Oosterpoort Opleidingen volgt zoveel mogelijk de richtlijnen uit het protocol 'Veilig blijven werken in tijden van COVID19 - Rijschoolbranche'

De laatste versie van het protocol is hier te downloaden.

Onze kantoor medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Dit houdt in dat we minder telefonisch bereikbaar zijn. 

Kom niet naar onze locatie. Heb je vragen? Stel ze per e-mail of de chatbox op onze website.


Onze voertuigen worden na elke les gereinigd. Gebruik van een mondkapje tijdens de rijlessen is per maandag 19-10-2020 verplicht tijdens alle rijlessen.

 


Wilt u meer informatie over onze rijopleidingen?

Heeft u nog vragen over een opleiding of wilt u meer informatie ontvangen? Onze adviseurs begeleiden u graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Informatie aanvragen

Echte Klantbeoordelingen

Meer dan 2100 echte klantbeoordelingen en 99% beveelt ons aan! Dankjewel allemaal! Deel je eigen ervaring met ons bedrijf of lees de ervaringen van anderen.


Geslaagd!

Gefeliciteerd Kees met het behalen van je C rijbewijs! Veel veilige kilometers gewenst.

© 2020 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint