Home  ›  

CORONA - UPDATE 13-04-2021

Tenminste tot en met 27 april 2021 nog geen theorie-examens Auto, Motor, Bromfiets en Recreatievaart.

De theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart mogen van het kabinet in ieder geval tot en met dinsdag 27 april helaas nog niet doorgaan bij het CBR. Dit vinden we ontzettend vervelend voor alle kandidaten die wachten op hun theorie-examen. Begin maart mochten we wel starten met de praktijkexamens, theorie-examens voor het beroepsvervoer, de nascholing voor code 95. Zodra er toestemming is van het ministerie en CBR zijn wij er klaar voor om zsm de theorie-examens en theoriecursussen in te plannen.

Uitgestelde theorie-examens:

Voor alle kandidaten die een theorie-examen hebben gemist in de periode tot en met 27 april worden tot en met juli plekken vrijgehouden bij CBR. Hiervoor kan na de dag van uitstel een reservering worden gemaakt zonder dubbele kosten. Alle kandidaten van wie een examen niet door kan gaan, krijgen deze week bericht van het CBR.

Nieuwe theorie-examens

Plekken voor nieuwe theorie-examens (dus als je nog geen theorie-examens gereserveerd had) kunnen voorlopig worden gereserveerd voor de periode augustus/september. Kortom, heb je nog geen theorie-examen in de planning, zorg dan dat je ZSM een plek reserveert! De wachttijden voor opleidingen kunnen oplopen.

Hou ook de website van het CBR in de gaten voor de laatste informatie: https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws.htm

Wij hopen op je begrip en medewerking.


Met gezonde groet,
Willem Takens & Peter Reilman
Directie Oosterpoort Opleidingen
E-mail: info@oosterpoort.nl

Per maandag 19-10-2020 is het gebruik van mondkapjes verplicht! Tijdens alle rijlessen en tijdens het lopen door onze panden.

Heb je geen mondkapje gedragen tijdens de rijlessen, dan kan het CBR je examen annuleren.

Moet je langer dan 10 minuten in een van onze panden zijn? Bijvoorbeeld voor een cursus of informatie? 

Inchecken is verplicht! Scan de QR-code bij de deur of ga naar gesprek.in/oosterpoort

Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar. Ga niet staan dringen bij de koffie.

De groepsgroottes in onze lokalen zijn gehalveerd. Iedereen zit individueel op 1,5 afstand van elkaar.


Is een cursist ziek (Corona gerelateerde klachten), dan wordt de les verzet naar een later moment. In sommige gevallen kan de les online worden gegeven.

Laat ons tijdig weten wanneer je klachten hebt!


Lunches worden nog steeds geserveerd, maar zijn individueel voorverpakt en eenvoudiger dan je van ons gewend bent. Lunches worden bij drukte genuttigd in de leslokalen ipv de kantine.


Al onze leslokalen zijn uitgerust met actieve ventilatie en luchtreinigingssystemen met Hepa filters. Per ruimte wordt ieder uur 400kuub lucht ververst.

In geval van een zieke instructeur nemen we geen risico. De instructeur blijft thuis en we doen er alles aan om de les te laten overnemen door iemand anders. In sommige gevallen kan de les online worden gegeven.


Onze lokalen en lesmaterialen worden dagelijks gereinigd. Daarnaast is het verplicht je handen te desinfecteren bij binnenkomst en regelmatig te wassen


Oosterpoort Opleidingen volgt zoveel mogelijk de richtlijnen uit het protocol 'Veilig blijven werken in tijden van COVID19 - Rijschoolbranche'

De laatste versie van het protocol is hier te downloaden.

Onze kantoor medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Dit houdt in dat we minder telefonisch bereikbaar zijn. 

Kom niet naar onze locatie. Heb je vragen? Stel ze per e-mail of de chatbox op onze website.


Onze voertuigen worden na elke les gereinigd. Gebruik van een mondkapje tijdens de rijlessen is per maandag 19-10-2020 verplicht tijdens alle rijlessen.

 


Wilt u meer informatie over onze rijopleidingen?

Heeft u nog vragen over een opleiding of wilt u meer informatie ontvangen? Onze adviseurs begeleiden u graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Informatie aanvragen

Echte Klantbeoordelingen

Meer dan 2100 echte klantbeoordelingen en 99% beveelt ons aan! Dankjewel allemaal! Deel je eigen ervaring met ons bedrijf of lees de ervaringen van anderen.


Geslaagd!

Gefeliciteerd Kees met het behalen van je C rijbewijs! Veel veilige kilometers gewenst.

© 2021 Oosterpoort Opleidingen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies

Website door Mint