Heftruck opleiding Oosterpoort

Heftruckchauffeur worden?

Volg een 1- of 2-daagse cursus en haal het veiligheids-certificaat Vorkheftruck.

Informatie aanvragen Direct inschrijven

Heftruckcertificaat | Verplicht voor iedereen die met een heftruck werkt

Werken met een vorkheftruck is niet zonder gevaar. Jaarlijks zijn 1 op de 15 vorkheftrucks betrokken bij een ongeluk. Wie met een vorkheftruck werkt moet kunnen aantonen dat hij op de hoogte is van voorschriften voor het veilig werken met een vorkheftruck. Daarvoor moet je op de hoogte zijn van de Arbowet en het Arbobesluit. Naast deze theoretische kennis moet je natuurlijk ook in de praktijk met een vorkheftruck kunnen omgaan.

Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers is het van groot belang dat personeel dat met een vorkheftruck werkzaamheden verricht een gedegen opleiding heeft gevolgd. Werkgevers zijn namelijk niet verzekerd op het moment dat er een ongeval gebeurt wanneer het personeel niet de juiste opleiding heeft gehad.

Wie de opleiding vorkheftruck van Oosterpoort succesvol heeft afgerond, voldoet aan de voorschriften van zowel de Arbowet als het Arbobesluit. Oosterpoort verzorgt 1 daagse herhalingscursussen of 2-daagse volledige curusssen voor het behalen van het 'veiligheidscertificaat' vorkheftruck. Ook verzorgt Oosterpoort Incompany trainingen in uw eigen warehouse.


Heftruck opleiding 2 dagen (volledig)

Tijdens onze 2-daagse heftruckopleiding haal je het veiligheidscertificaat vorkheftruck. De cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Meer informatie € 350

Heftruck opleiding 1 dag (herhaling)

Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat die (bijna) verloopt of heb je veel ervaring in het werken met een vorkheftruck. Volg dan onze 1-daagse herhalingsopleiding.

Meer informatie € 225


Incompany Heftruck opleiding

Heeft u medewerkers in dienst die werken met een vorkheftruck? Oosterpoort verzorgt de certificering van uw medewerkers bij u op locatie.

Meer informatie € in overleg 

Combinatiepakket Heftruck & VCA

Veel heftruckchauffeurs moeten ook in het bezit zijn van een VCA certificaat. Bij ons haal je het veiligheidscertificaat vorkheftruck en het VCA certificaat met korting.

Meer informatie vanaf 499,-


Heftruckhal Oosterpoort Groningen

Heftruck & VCA Combinatie Oosterpoort

Copyright © 2017 Oosterpoort Opleidingen

Website door Mint