Heftruck opleiding Oosterpoort

Heftruckchauffeur worden?

Volg een 1- of 2-daagse cursus en haal het veiligheids-certificaat Vorkheftruck.

Informatie aanvragen Direct inschrijven

HEFTRUCKCERTIFICAAT | VERPLICHT VOOR IEDEREEN DE MET EEN HEFTRUCK WERKT

Werken met een vorkheftruck is niet zonder gevaar. Jaarlijks zijn 1 op de 15 vorkheftrucks betrokken bij een ongeluk. Wie met een vorkheftruck werkt moet kunnen aantonen dat hij op de hoogte is van voorschriften voor het veilig werken met een vorkheftruck. Daarvoor moet je op de hoogte zijn van de Arbowet en het Arbobesluit. Naast deze theoretische kennis moet je natuurlijk ook in de praktijk met een vorkheftruck kunnen omgaan.

Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers is het van groot belang dat personeel dat met een vorkheftruck werkzaamheden verricht een gedegen opleiding heeft gevolgd. Werkgevers zijn namelijk niet verzekerd op het moment er een ongeval gebeurd wanneer het personeel niet de juiste opleiding heeft gehad.

Wie de opleiding vorkheftruck van Oosterpoort succesvol heeft afgerond, voldoet aan de voorschriften van zowel de Arbowet als het Arbobesluit. Oosterpoort verzorgt 1 daagse cursussen (voor mensen met enige ervaring) of 2-daagse curusssen (geen ervaring) voor het behalen van het veiligheidscertificaat vorkheftruck. Ook verzorgt Oosterpoort regelmatig Incompany trainingen in warehouses voor personeel.


Tijdelijk actie. Heftruckcursus voor 295200 Euro Soob subsidie op heftruckHeftruck - 2 daagse

Tijdens onze 2-daagse heftruck opleiding haal het veiligheidscertificaat vorkheftruck. De cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel en is geschikt voor mensen zonder ervaring.

Meer informatie ACTIE € 295

Tijdelijk actie. Heftruckcursus voor 195150 Euro Soob subsidie op heftruckHeftruck - 1 daagse

Heb je ervaring met een heftruck maar nog geen certificaat, of is je certificaat bijna verlopen? Volg dan onze 1-daagse cursus en haal je veiligheidscertificaat. 

Meer informatie ACTIE € 195


Incompany Heftruck opleiding

Hebt u medewerkers in dienst de bij u op locatie werken met een vorkheftruck? Oosterpoort verzorgt de certificering van uw medewerkers bij u op locatie. Her(certificering) van uw medewerkers kan soms al in 1uur.

Meer informatie € in overleg 

Combinatiepakket Heftruck & VCA

Veel heftruckchauffeurs moeten ook in het bezit zijn van een VCA diploma. Bij Oosterpoort haal je je veiligheidscertificaat vorkheftruck en je VCA diploma met korting.
 

Meer informatie vanaf 499,-


Heftruckhal Oosterpoort Groningen

Heftruck & VCA Combinatie Oosterpoort

Copyright © 2017 Oosterpoort Opleidingen

Website door Mint