Motorrijden is onze passie en deze passie delen we graag met jou! Meld je snel aan voor motorrijles bij Oosterpoort

Bel mij voor advies

Motorrijbewijs halen bij Oosterpoort

Altijd al gedroomd van het halen van je motorrijbewijs? Onze professionele motorinstructeurs helpen je graag! Zij beschikken over een flinke dosis aan ervaring en zijn zelf zeer enthousiaste motorrijders die in hun vrije tijd op allerlei manieren met hun passie bezig zijn. Deze passie delen zij graag met jou!

Je motorrijbewijs bestaat uit een theorie-examen, een examen voertuigbeheersing en een examen verkeersdeelname. Het motorrijbewijs heeft 3 categorieën: A1, A2 en A-onbeperkt. Voor welke categorie je in aanmerking komt hangt af van je leeftijd. Kijk hier voor meer informatie. Bij Oosterpoort zijn alle categorieën mogelijk.


Motor Theorie

Je ontkomt er niet aan. Voor het motorrijbewijs moet je een theorie-examen halen. Wij helpen je snel te slagen. Kies voor onze supersnelle theoriecursus of bestel het E-learning pakket met of zonder boek.

Meer Informatie Vanaf € 24,50

Motorrijbewijs Pakket

Met ons motorrijbewijs pakket krijg je kwaliteit voor een scherpe prijs. Je begint met voertuigbeheersing en daarna met lessen op de weg in Groningen of Assen. Je bepaalt je eigen tempo.

Meer informatie Pakket € 839


Losse motorrijlessen

Motorrijden geeft een gevoel van vrijheid, losse lessen ook! Bepaal je eigen opleidingstempo, examenmomenten en reserveer en betaal per les. Je hebt de planning zelf in de hand.

Meer informatie € 39

Motor experience

Geen ambitie om je motorrijbewijs te halen, maar gewoon eens een dagje motorrijden? Schrijf je dan in voor onze Motor Experience. Vier uur rijden en ervaren hoe motorrijden is.

Meer informatie € 99


Voortgezette rijopleiding motor

Wil jij jouw verkeersinzicht en rijvaardigheid een boost geven? Wil jij alles weten over de motor-vaardigheid en veiligheid? Dan is de Voortgezette Rijopleiding iets voor jou!

Meer informatie € 150

Leeftijd en Motorrijbewijs

Het motorrijbewijs heeft 3 categorieën gekregen: A1, A2 en A-onbeperkt. Voor welke categorie je in aanmerking komt hangt af van je leeftijd of ervaring.

Meer informatie

Copyright © 2017 Oosterpoort Opleidingen

Website door Mint